93/3 asker yolu bekleyenler

Hahahha aaaa evet emrenin de soy ismi T ile basliyoo.ama bi tokatta olabilirdiii ndn doguu ndn tunceliiiii.
Emrenin acemilikten bikac arkadasinin soy ismini biliyorm onlarda uyum yk ama

O zmn bzde sadece acemi brliği soy isimden tutmuş Anakara A ile başlıyo ama usta Kars yanında bile geçmiyo

2 haftadr görmüyrum hatrlyosan geçen hafata çarşıda burnmzdan gelmşti Allahm yaa .. Neyse bari bugünün tadını çıkarayım :48: :48:

hatırlıyorum canım hatırlamazmıyım neyseki bugün rahata kavuştunn tadını çıkart bencedee:9: bizde telefn alcaz sanırm bugün akşama belli olur:16: çok sevndiriğim şuann:52:

bizim her hafta olduğu gibi çift çarşı var.
ama benimki çıkmıyor,
çıksa da internete girmiyor,
girse de kamera açmıyor.

bu yüzden çarşı benim için hiçbir şey ifade etmemekte :)

ama benimki çıkmıyor,
girse de kamera açmıyor.

Aa neden çıkmıyor ki en azından kamerada görürdünüz birbirinizi ya da dolaşır kafası dağılırdı biraz..

Aa neden çıkmıyor ki en azından kamerada görürdünüz birbirinizi ya da dolaşır kafası dağılırdı biraz..

çameli çok çok küçük bir ilçe.
hatta köy gibi
kahveye gidip okey oynuyolar bazen 1 saat
zaten başka yapacak hiçbir şey yok :52:
2 tane internet cafe var ve hep dolu oluyormuş
bi kaç kere girdi internete ya bağlanmıyor, ya sürekli kopuyor, ya da etraf çok kalabalık olduğundan rahat konuşamıyoruz. :50:

çameli çok çok küçük bir ilçe.
hatta köy gibi
kahveye gidip okey oynuyolar bazen 1 saat
zaten başka yapacak hiçbir şey yok :52:
2 tane internet cafe var ve hep dolu oluyormuş
bi kaç kere girdi internete ya bağlanmıyor, ya sürekli kopuyor, ya da etraf çok kalabalık olduğundan rahat konuşamıyoruz. :50:

yapma ya denizli merkeze gitmeleri yasak mı peki? Yoksa uzun mu sürüyor?

Çok gülüyorum ya cidden böyle gider bu muhabbet :27:

Bizim de çarşımızz varr bugunn çok özlemişimm ya :16:

Her girdğimde bn varm sen yoksun muhabbeti olcak ama baksana bi türlü yakalyamyruz brbrimzi :9: :9:

Gördüm bitanemi ayyy nasıl özlemişim yaa gelsiiin artık banane yaa :52: :52:

ama benimki çıkmıyor,
girse de kamera açmıyor.

Bzm carsi muhabbettimiz bi tek acemilikte oldu yemin toreninden snra devam etmisti ya acemilik.o zmn ckiyodu nete giriyo face ten msj atiyodu:)kamera acalim ddigmde olmz biri falan gorur diyodu hahhaa byle bi ayıyogii:))

Merhaba kızlar canım cok sıkkın:14: sevdiceğim aradı sabah, dedesi hastaydı vefat etmiş çok üzgündü zor toparladım, ben de çok kötü oldum onun sesini öyle duyunca :43: Şimdi memleketine gitmek istiyor ama ölüm vs için verilen ayrı bir izin var mı varsa kaç gün yoksa komutanın insiyatifine mi bağlı bi bilginiz varsa paylaşır mısınız rica etsem? :43:

Back
X