- 13 Şubat 2014
- 2.019
- 45
- 83
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #25.701
Evet öyle oldu.. :) sen ne yapıyorsun nasılsın canım :))
Iyiyim canim isteyim sen nasilsin nasil erzurumda havalr:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle oldu.. :) sen ne yapıyorsun nasılsın canım :))
çifter çifter atmışız bugün.
torpil geçtik kızlara fena mı :)![]()
Iyiyim canim isteyim sen nasilsin nasil erzurumda havalr:)
Kar bitti yağmur sezonu açıldı erzurumda canım şimdide hep yağmurlu :) Bende iyim aşkım arar diye sürekli tl bekliyorum en son dün 4 gibi on dakikacık konuştuk![]()
Havanin sıcak olmasini hic istemiyorum zaten ya bndemi gelsm oraya:)) bizde bugün dogru duzgun konusamadk kapatmk zorunda kaldm aramadi halada
Bnmki bigun fazlalasmis ama:))
İnsanın içini karartıyor yaa çok sıcağı bende sevmem ama buda iyi değil
Gece olmadan bidaha ararlar inşallah![]()
Duzeltiriz canım aman düşsün de artmasın![]()
Merhaba kizlarrr umarım hepimiz icin guzel bir hafta olurrr sevdicegim izin almışş tam 10 gün hem de safaktan düşecekkk mazeret izni vermis komutann![]()
ilyaslar diye vardı odur belki![]()
hah aynen o köye gittim bidekııız şafaklara inanamıyorum bu aralar zaman iyi gteçiyo sen 270 yazmışsın ya dcektm kız bnm 270 senn safak panon yanlış hep böle geçer inş.
![]()
250ye filan gelebilsek daha cok gecmis gibi gelcek takipteyim seni kızzıım:) bir an önce kavussak cok özledim yaa beraber gezip tozmayi
Caglaaa,Ecee,Handeee nerelerdesinizzz
sen bide bana sor ne ağladım dün ya![]()
Aa neden canım???
hep gezdiğimz yerlerden tek başıma gectim çolk içime oturdu![]()
Ah ah gel onu bana sor bugün mafoldum yaaa . Evlerine gttim anneler günü hediyemi vermek için evimz orda boş duruyo Volkan sız ilk kez gittim orya çok kötü oldum yaaa![]()
![]()
hep gezdiğimz yerlerden tek başıma gectim çolk içime oturdu![]()