93/3 asker yolu bekleyenler

Benimki aradı bi saattir onunla konuşuyorduk canım yazamadım :)

Film arıyorum izleyim vakit geçsin diye ama çok beğenilen bir film bulamıyorum izlemek için var mı bir önerin :31:

Oh oh ne güzl olmuş :16: Ben 3 gündr duymyrum sesini ya Ağrdan misafr askerler varmş komutnları yanlrndyms sürekli arayamyo :19:

Canm monte kristo kontu kitabida var ben hem okudum hem izledim çok güzl macera biraz seversn izle :34:

Oh oh ne güzl olmuş :16: Ben 3 gündr duymyrum sesini ya Ağrdan misafr askerler varmş komutnları yanlrndyms sürekli arayamyo :19:

Canm monte kristo kontu kitabida var ben hem okudum hem izledim çok güzl macera biraz seversn izle :34:

Mesajda mı atamıyor ? Giderler inşallah misafirler biran önce :31:

Romantik bir film önerin var mı peki devrem ? Dediğin filme de bakacağım şimdi :51:

Mesajda mı atamıyor ? Giderler inşallah misafirler biran önce :31:

Romantik bir film önerin var mı peki devrem ? Dediğin filme de bakacağım şimdi :51:

Ayy yok cnm mesj atyo akşmlari çok şükür kafayı yerdm :18:

Imm romntk olrk Kasımda aşk başkadır var türk flmi 'ya sonra' güzldi 'incir reçeli' 'evim sensin ' aklma gelmyo bşka cnm ya a. Ama romntk olmyn çok begndğm bi film daha var exam dye entresn bi film izle muhakkak ben bgn sana romntk film izltmcem :9::9:

Ayy yok cnm mesj atyo akşmlari çok şükür kafayı yerdm :18:

Imm romntk olrk Kasımda aşk başkadır var türk flmi 'ya sonra' güzldi 'incir reçeli' 'evim sensin ' aklma gelmyo bşka cnm ya a. Ama romntk olmyn çok begndğm bi film daha var exam dye entresn bi film izle muhakkak ben bgn sana romntk film izltmcem :9::9:

Evet farkettim izletmicen :1:

Dediklerinin hepsini izledim zaten :)

İlk olarak exam ı mı izleyim diğerini mi hangisi daha güzeldi sana göre ? :27:

Evet farkettim izletmicen :1:

Dediklerinin hepsini izledim zaten :)

İlk olarak exam ı mı izleyim diğerini mi hangisi daha güzeldi sana göre ? :27:

Yani klask leşmş romntik film onlr zatn izleme dye dedim devrem :52: sevdicekler uzakta izleypte üzülme :72:

Ya şundadr ya bunda yap izle ikisinde sevyrum bn seçemem :32:

Back
X