93/3 asker yolu bekleyenler

Ama çoğu şehitlerimizi hep doğuda veriyoruz bunu herkes biliyo Allahıma her gün her an dua ediyorum inşallah sevdiğim uzağa gitmez diye zaten ona doyamadan askere gönderdim Allahım başka acı yaşatmasın bize :(

Şuan terör yok ama öyle şeyler düşünme Allah korusun.

Bittiğinde nasıl geçtiğini anlamayacaksın. Ben şuan bu 5 aya nasıl geldim bilmiyorum bile :)

ya resmen moralim o kadar bozuk ki :'(
raşitin de öyle..
raşit erkek kardeşine madende iş bulmuştu ama çocuk 15 gün çalışıp bıraktı. eğer bırakmasaydı belki de o da o madende olacaktı şimdi. :ssz:
düşüncesi bile kötü.

ben de öğretmenliğe ilk başladığım yıl yarım puan ile van erciş'e atanamamıştım.
eğer atansaydım o ölen 60 küsur öğretmenden biri olacaktım muhtemelen.

hayat ne çabuk bitebiliyor!

İste kader.Sizin icin bylesi uygunmus

Evet çok zor Allahım sabır versin o ailelere :( Ve daha bir sürü insan varmış belkide gerçek ölü sayısını söylemiyorlar bize :14:

gerçekten çok zor ya bz bu haldeyiz ailelerini düşünemiyorum. bncede söylemiyorlar patlama olmuş zaten yine giremiyorlarmş içeri. olanlarda ölmştr zaten kaç gün oldu baksana oksijensiz kaldılar hep

Ama çoğu şehitlerimizi hep doğuda veriyoruz bunu herkes biliyo Allahıma her gün her an dua ediyorum inşallah sevdiğim uzağa gitmez diye zaten ona doyamadan askere gönderdim Allahım başka acı yaşatmasın bize :(

Allah kavustursun.neresi hayirli ise orasi olsun.kotu dusunme ilk baslarda bnde byle dusunuyodm ama zamanla alisiyosun mecbur.bnm sevgilimde doguda jandarma karakolunda yapiyo askerligini

Offf offff bu günler biter mi yaa :( evlendik 4 gün sonra sevdiğimi askere gönderdim nasıl geçicek bu günler biri bana yardım etsin :(

canım ya senin durumunda bizden daha bi fenaymış :26:ama evlisiniz en azından yanına çok rahat gidebilirsin ustaya geçince çarşı izinlerinde evci izni alır bi şekılde alışırsınız vakit gerçekten hızlı geçiyo sende anlıcaksın bi süre sonra

Isparta/Merkez Piyade Komando olarak yapıyo beni korkutan Isparta hep doğuya gönderiyomuş :(

Bnm sevgilimde Ispartada yaptı acemiliğini.Sanırım eşiniz komando ama sevgilimle aynı kışlada kalmşlardır.İç güvenlik piyadeydi erkek arkadaşımında.Doğuya gönderiyo genelde evet.Ama iç güvenlikte bazı timleri kaydırma birlik olarak trabzon bayburt gibi her an olay cıkarsa yine doğuya gidebilcek bi noktaya gönderebiliyolar.Bizimkiside öyle oldu şuan Bayburtta.Ama komando nasıl olur bilmiyorm ztn zamanla kışladaki bilgileri öğrenirsin :31:

Hadi bakalım mayısın yapısı hayırlı olsun :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X