- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #25.941
Isparta/Merkez Piyade Komando olarak yapıyo beni korkutan Isparta hep doğuya gönderiyomuş![]()
Yok canım o belli olmaz, hem doğuda olsa inan ordakiler daha rahat

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isparta/Merkez Piyade Komando olarak yapıyo beni korkutan Isparta hep doğuya gönderiyomuş![]()
Ama çoğu şehitlerimizi hep doğuda veriyoruz bunu herkes biliyo Allahıma her gün her an dua ediyorum inşallah sevdiğim uzağa gitmez diye zaten ona doyamadan askere gönderdim Allahım başka acı yaşatmasın bizeYok canım o belli olmaz, hem doğuda olsa inan ordakiler daha rahat![]()
Ama çoğu şehitlerimizi hep doğuda veriyoruz bunu herkes biliyo Allahıma her gün her an dua ediyorum inşallah sevdiğim uzağa gitmez diye zaten ona doyamadan askere gönderdim Allahım başka acı yaşatmasın bize![]()
Ayy evet bi gidinde sıra bize gelsin:) sen ağustosta alcan o zmn askerini az kalmış geçer inşallah zaman bir an önce su gibii
Aynen işte ne yapıcam bilemedim, arıyorum açan yok, arıyorum kapalı çalıyor deliriyorum sandım dedi :2::2:
Aynen Kübb kaça kaça şu endoskopiden kendi kendimi böyle ettim işte ben![]()
Yk agustos deil.izin kullanmiyorz bizz cnku.hesaplarimiza gore 23temmuZda bitiyo
ya resmen moralim o kadar bozuk ki :'(
raşitin de öyle..
raşit erkek kardeşine madende iş bulmuştu ama çocuk 15 gün çalışıp bıraktı. eğer bırakmasaydı belki de o da o madende olacaktı şimdi.
düşüncesi bile kötü.
ben de öğretmenliğe ilk başladığım yıl yarım puan ile van erciş'e atanamamıştım.
eğer atansaydım o ölen 60 küsur öğretmenden biri olacaktım muhtemelen.
hayat ne çabuk bitebiliyor!
Yok canım o belli olmaz, hem doğuda olsa inan ordakiler daha rahat![]()
nasılsın canımcım![]()
İyiyimm cicimmm öyle nette takılıyorum vakit geçsin diye :)
Sen nasılsınn nasıl gidiyorr![]()
bnde aynı canım çok sıkıcı birgün yine zaten içim daraldı haberlerden, bakamıyorum bile gözlerim doluyor insanları öyle gördükçe
Evet çok zor Allahım sabır versin o ailelereVe daha bir sürü insan varmış belkide gerçek ölü sayısını söylemiyorlar bize
![]()
gerçekten çok zor ya bz bu haldeyiz ailelerini düşünemiyorum. bncede söylemiyorlar patlama olmuş zaten yine giremiyorlarmş içeri. olanlarda ölmştr zaten kaç gün oldu baksana oksijensiz kaldılar hep
Ama çoğu şehitlerimizi hep doğuda veriyoruz bunu herkes biliyo Allahıma her gün her an dua ediyorum inşallah sevdiğim uzağa gitmez diye zaten ona doyamadan askere gönderdim Allahım başka acı yaşatmasın bize![]()
ooo daha güzel o zaman erken kavuşcan nasipse
Yazık gerçekten bu ülkenin haline![]()
Offf offff bu günler biter mi yaaevlendik 4 gün sonra sevdiğimi askere gönderdim nasıl geçicek bu günler biri bana yardım etsin
![]()