93/3 asker yolu bekleyenler

Bnm sevgilimde Ispartada yaptı acemiliğini.Sanırım eşiniz komando ama sevgilimle aynı kışlada kalmşlardır.İç güvenlik piyadeydi erkek arkadaşımında.Doğuya gönderiyo genelde evet.Ama iç güvenlikte bazı timleri kaydırma birlik olarak trabzon bayburt gibi her an olay cıkarsa yine doğuya gidebilcek bi noktaya gönderebiliyolar.Bizimkiside öyle oldu şuan Bayburtta.Ama komando nasıl olur bilmiyorm ztn zamanla kışladaki bilgileri öğrenirsin :31:

Benim eşimde iç güvenlik piyade orada komando eğitimi görüyolarmış herşeye hazırlıyolarmış off doğuya gitmesin ya çok korkuyorum :(

Benim eşimde iç güvenlik piyade orada komando eğitimi görüyolarmış herşeye hazırlıyolarmış off doğuya gitmesin ya çok korkuyorum :(

Yani kendisi komando mu yoksa iç güvenlik piyade mi ? İç güvenlik piyade olanlarda kendisine komando diyo bazende oyüzden soruyorm :26:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:
​

:92: 16.MAYIS.2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

:16::16:
gif_dividers_12.gif

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

... Snt55 ... 13 ->>> BİTLİS'E SELAM, YOLA DEVAM :72:

... ARAZIM ... 64 ->>> UŞAK'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... KUBB88 ... 68 ->>> AKSARAY'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... sweet71 ... 69 ->>> BAYBURT'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... apple2 ... 70 ->>> KARAMAN'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... seymasklgn ... 78 ->>> KARABÜK'E SELAM YOLA DEVAM :72:

:69: ----------------:69:
:69: :69::69:----------- :69::69::69:
:69::69::69::69: ----- :69::69::69::69:
:69::69::69::69: :69::69::69::69:
:69::69::69: :69::69::69:
:69::69::69::69:
:69::69::69:
:69:

gif_dividers_12.gif

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

... Kanaryam35 ... 83

... zeytinagaci ... 83

... meritoo ... 86

... KorEc ... 90

... blss ... 90

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER:9:

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

... Barney_Stinson ... 153

...NeLs ... 161

... tuqbaCadi ... 161

... AskerYariyim ... 174

... dilanumut ... 176

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... prety54 ... 215

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

... Bella9292... 263

... kobayfare ... 263

... wishw ... 263

... plaslan ... 266

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :54::72:​

Herkese hayırlı cumalar..
Yarın haftasonu askerlerimizi inşaAllah çok yoramıcaklar olleeeey..

kızlar merhaba hepinize ben aranızda yenıyım benımde nısanlım 7 mayısta teslım oldu 8 gun oldu ama ben hala alısamadım asker yolu beklemek cok zormus ıstedıgın zaman konusamamak, anlatmak ıstedıklerını 2 dk lık tel konusmasına sıgdırmak cok zor allah hepımıze sabır versın ıns bıran once sevdıklerımıze kavusuruz :)

Hosgeldin.Allah kavustursun.nerede acemilik yapiyo nisanlin

Gunaydin kizlarrr.
Tuncelide karakol insaati icn yine taciz atesi acilmis.İnsallah ileri gitmezler

Emrenin oldugu karakola mı :53: Yakında bnde doğu yareni olabilrm ztn olmasam bile her gün o tedirginliği yaşıyorz ama işin içinede girince daha başka olucaktır seni anlayabiliyorm :ssz:

Ya normalde iç güvenlik piyade olarak gitti ama oraya gidince komutanlar siz piyade komandosunuz demişler bende tam anlamadım :/

Hmmmm o gaz vermek için ozamn tatlım askerlere öyle diyince bi havaya giriyolar nedense erkeklik işte :18: Piyade kısaca bnm erkek arkadaşımda aynı şekildeydi.Alanı ne peki havancı,sıhiyeci,mayın dedektörcüsü,... vs dalları var herkese bi görev düşüyo.Böle bşy dedi mi sana :44:

Hmmmm o gaz vermek için ozamn tatlım askerlere öyle diyince bi havaya giriyolar nedense erkeklik işte :18: Piyade kısaca bnm erkek arkadaşımda aynı şekildeydi.Alanı ne peki havancı,sıhiyeci,mayın dedektörcüsü,... vs dalları var herkese bi görev düşüyo.Böle bşy dedi mi sana :44:

Hayır öyle bişey söylemedi sadece iç güvenliğiz falan dedi hatta daha az önce konustuk %90 doğuya göndericekler ama korkma biz iç güvenlik olduğumuz için karakolda nöbet tutucaz çoğu zaman dedi

Hayır öyle bişey söylemedi sadece iç güvenliğiz falan dedi hatta daha az önce konustuk %90 doğuya göndericekler ama korkma biz iç güvenlik olduğumuz için karakolda nöbet tutucaz çoğu zaman dedi

Sen bidaha konuştuğunuzda sor bu dediğimi alanı neymş bakalm :44: Ayrıca evet %90 doğu ama diyorum ya bnm erkek arkadaşım Bayburta düştü tim olarak.Bide tim olarak dağıtım yapılr.Aynı timde olan kişiler aynı yere düşer

Back
X