93/3 asker yolu bekleyenler

Kızlar çok sıkılıyorum ya :-(
Kardeşim gelmiş izmire halamin yanına. Pazar günü de benim yanıma gelecek sanırım belki zaman geçer o gelince.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Emrenin oldugu karakola mı :53: Yakında bnde doğu yareni olabilrm ztn olmasam bile her gün o tedirginliği yaşıyorz ama işin içinede girince daha başka olucaktır seni anlayabiliyorm :ssz:

Çok şükür emrelerin karakolu değil aklımı yitirirdim napıcağımı şaşırırdım heralde. Kalekol yapımlarının olduğu yerlere taciz ateşsi yapıyolrlar.yani dağ kısımlarına. emrelerin orda kalekol yapımı yok. normal karakol yapımı var.o karakol btnce emrelerin karakol yıkılacak oraya geçecekler ama emreye yetişmez bu durum. bunuda köpekler biliyodur heralde her haltı bildikleri için.

yaaa çok az zamanınız kaldı göndermeseler artık doğuya korayı

İstanbulda yaşıyoduk Isparta-Merkez İç Güvenlik Piyade Komando olarak gitti herkes doğuya gider diyo ya :/

Evet evet sorduktan sonra hatırladım. komando ise komandolar doğuya gönderilir diye biliyorm yada ecenin sevgilisi gbi ihtiyaç olduğunda gidebilir.
bnm sevgilim acemiliği bilecikte yaptı. %90 doğuya gnderceğini biliyoduk ve öylede oldu. kendini alıştır derim doğu ihtimaline. korktuğun gbide geçmiyor emin ol alışıyosun

Çok şükür emrelerin karakolu değil aklımı yitirirdim napıcağımı şaşırırdım heralde. Kalekol yapımlarının olduğu yerlere taciz ateşsi yapıyolrlar.yani dağ kısımlarına. emrelerin orda kalekol yapımı yok. normal karakol yapımı var.o karakol btnce emrelerin karakol yıkılacak oraya geçecekler ama emreye yetişmez bu durum. bunuda köpekler biliyodur heralde her haltı bildikleri için.

off kübi ya içim karardı :(
umarım son bulur artık bu gerginlikler..

Sen bidaha konuştuğunuzda sor bu dediğimi alanı neymş bakalm :44: Ayrıca evet %90 doğu ama diyorum ya bnm erkek arkadaşım Bayburta düştü tim olarak.Bide tim olarak dağıtım yapılr.Aynı timde olan kişiler aynı yere düşer

Tim için bildiğim kadarı ile kurra çekiyolar dimi? emreler kurra çekmişti emreden boş kağıt çıkınca timden ayrılmıştı.

Aman neseki öle bşy olmuyo Küb.Allah korusun nolcağı belli olmuyo bu adamların.Bi an önce bitirsinde dönsünler sağ sağlim.Bu ülkeye feda olsun dicek bi durumda değiliz.

Ya bncede göndermemeleri lazm ama sanırm son durumlardan asker ihtiyacı doğmş olabilr ondan gönderiliyolar.Tarihi yeri belli degl daha dogrusu yeri belli ama bölük komutanı söylemicem size demş.Bakalm olck mı olmicak mı bn her dediklerinede inanmıyorm :ssz: Marttada bi ara kaydırılck diye bi laf cıktı olmadı yani bakalm artk kısmet...

Tim için bildiğim kadarı ile kurra çekiyolar dimi? emreler kurra çekmişti emreden boş kağıt çıkınca timden ayrılmıştı.

Yok Korayların orda öle degldi direk tim tim ayrıdılar.Kura fln yok sadce refüzeler ayrı ayrı dağıtım yapıldı bide meslekçiler :ssz:

Aman neseki öle bşy olmuyo Küb.Allah korusun nolcağı belli olmuyo bu adamların.Bi an önce bitirsinde dönsünler sağ sağlim.Bu ülkeye feda olsun dicek bi durumda değiliz.

Ya bncede göndermemeleri lazm ama sanırm son durumlardan asker ihtiyacı doğmş olabilr ondan gönderiliyolar.Tarihi yeri belli degl daha dogrusu yeri belli ama bölük komutanı söylemicem size demş.Bakalm olck mı olmicak mı bn her dediklerinede inanmıyorm :ssz: Marttada bi ara kaydırılck diye bi laf cıktı olmadı yani bakalm artk kısmet...

inşallah sağ salim dönsünler.tabiki feda olcak bişi yok hale bak ülkenin.kmsenin canının değeri yok.herşey laf saçmalık.

evet hatırlıyorum mart ayında gitcek diyodun.belki buda havada kalan bi haber olur. bu kdr az bi zaman için yer oynatmak tekrardan düzen kurmak falan bnce gereksiz.ama mantık aramamıza gerek yoktu dmi halimize bak..

Yok Korayların orda öle degldi direk tim tim ayrıdılar.Kura fln yok sadce refüzeler ayrı ayrı dağıtım yapıldı bide meslekçiler :ssz:

Aaa o zaman heryerde farklı şeyler yapılıyo.emre meslekçide olmadı istememişti ztn.kurra çekmişler tim yazısı çıkanlardan tim oluşturulup grup şeklinde yollanmış.timden çıkanlar münferit olmuş oluyomuş.

Aaa o zaman heryerde farklı şeyler yapılıyo.emre meslekçide olmadı istememişti ztn.kurra çekmişler tim yazısı çıkanlardan tim oluşturulup grup şeklinde yollanmış.timden çıkanlar münferit olmuş oluyomuş.

Ya belkide öle bşyde vardır ama bn koraydan hiç duymadm girer girmez 16 kişilik timlerden bahsetti ki ısparta iç güvenlik diyince her yazıda o şekilde bilgi cıkıyo tim olarak dağıtım olurlar diye :44:

inşallah sağ salim dönsünler.tabiki feda olcak bişi yok hale bak ülkenin.kmsenin canının değeri yok.herşey laf saçmalık.

evet hatırlıyorum mart ayında gitcek diyodun.belki buda havada kalan bi haber olur. bu kdr az bi zaman için yer oynatmak tekrardan düzen kurmak falan bnce gereksiz.ama mantık aramamıza gerek yoktu dmi halimize bak..

Ya ztn kaydırılıyorz denince Korayların tüm bölüğü kaydırılıyo içinde 93-3,93-4,... hepsi yani.Ondan vakti az kalmş cok kalmş ona dikkat etmiyolar :ssz:

ne guzel canım peki rahat mı askerlıgı nasıl :)
Allaha şükür rahat canım benimki zaten şöför ama denetleme zamanı eğitimleri çok ağırdı kilometrelerce koşu yapıyodular zordu şuan iyi.ama tek sorun sıkı oldukları için telefon kullanamıyoruz biz :/ama bunada alıştım.inşallah seninkide rahat biyere düşer usta birliğinde

Back
X