- 4 Mayıs 2014
- 595
- 9
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #26.221
Kızlar Anneler gününde Başbakan askerlik süresini kısaltıcağını söylemiş aslı nedir bilen var mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Anneler gününde Başbakan askerlik süresini kısaltıcağını söylemiş aslı nedir bilen var mı??
keşke kısalsa ama pek olmaz gibi geliyo olsada bu sene olmaz bizlere yaramazKızlar Anneler gününde Başbakan askerlik süresini kısaltıcağını söylemiş aslı nedir bilen var mı??
keşke kısalsa ama pek olmaz gibi geliyo olsada bu sene olmaz bizlere yaramaz
daha yeni kısaldı, bi daha kısalmaz diyorum ben.
keşke kısalsa ama pek olmaz gibi geliyo olsada bu sene olmaz bizlere yaramaz
Hem uzul hem sevin valla karışık bir durum ama bu askerluk insani bu hale getiriyor kötü durumlarda sevinir hale geldik resmen.ama ameliyat mühim bi yerde filan değil dimi hayati risk yok yani
burnu için dyodum cnm ama onu olmcak vaz geçti baska arkdşı olmş dktru çok kötymüş . Bu başka salı günü belli olckmş bi olsnda ondan snra gelck dye sevnrm cnm :)Ne zamandir diyodun ne zmn olcagi belli deil sanirm hala.ameliyati olsun kendine gelsin ondan snra 30gun icn sevinebilirsn:))
30 güne kadar olan hava değişimlerinde askerlikten de düşüyor. geçmiş olsun şimdiden.
12 aya düşürmek için ne zmndr göbeğimz çatladı şimdi düşmüşken bu kadr yakn sürede bi daha düşmez ...
Haklısın sevgilim öyle duymuşta Başbakan anneler gününde öyle bir şeyden söz etmiş o yüzden..
Yk cnm yok hayati risk yok çok şükür
burnu için dyodum cnm ama onu olmcak vaz geçti baska arkdşı olmş dktru çok kötymüş . Bu başka salı günü belli olckmş bi olsnda ondan snra gelck dye sevnrm cnm :)
Çok teşkkr ederm Handecim :)
9 aya düşme meselesi duydum da..
Yk cnm yok hayati risk yok çok şükür
burnu için dyodum cnm ama onu olmcak vaz geçti baska arkdşı olmş dktru çok kötymüş . Bu başka salı günü belli olckmş bi olsnda ondan snra gelck dye sevnrm cnm :)
Çok teşkkr ederm Handecim :)
Haklısın sevgilim öyle duymuşta Başbakan anneler gününde öyle bir şeyden söz etmiş o yüzden..
eveeeeeeeeeeeetpretycim 7 aydan düşüyosun süper![]()
belki bana yaramaz ama size iyi olur canımBelki yılbaşında düşer..
yaaa bende böyle oluyorum hep saçma konuları açıp aramı bozuyorum bazen :/ aranız bozuk kalmasın aman sen alttan al yine hemenkızlar ben yine bunalıma girdim ve durduk yere naciyle aramı bozdum![]()
yaaa bende böyle oluyorum hep saçma konuları açıp aramı bozuyorum bazen :/ aranız bozuk kalmasın aman sen alttan al yine hemen
Izin kullanmak icinmi ameliyat olck anlamdm ben