93/3 asker yolu bekleyenler

Tünaydın herkeseeeeee güzel güneşli bi gün mis gibi :16:
Ve bi haftanın daha sonuna geldik ayrıca dün gece plakalara düşen Çağla ve Hande ohhh beee sonunda diyorum gözünüz aydın :52:

Ve bi haftanın daha sonuna geldik ayrıca dün gece plakalara düşen Çağla ve Hande ohhh beee sonunda diyorum gözünüz aydın :52:

canımmmmm :16: seni de bekliyoruz artık sabırsızlıkla. bizde geride adam bırakmak yooooook :52:

çık miss gibi havada gez madem :)
orada olsaydım keşke gider boğaz havası alırdık beraber :29:

Ececiiiim sağ ol canım beniiim, ama sevincimiz sizi de plakalara alınca olacak. 93/3 ten 3 kişi kaldı sabırsızlıkla sizii bekliyoruuuz :21::21::21:

gözünüz aydin hande ve cagla :)) az kaldi ha gayret diyoruz biz devreleriniz olarak ;)
sinav haftam tekrar basladi gözümü acinca kendimi 70lerde bulucam galiba ;)

gözünüz aydin hande ve cagla :)) az kaldi ha gayret diyoruz biz devreleriniz olarak ;)
sinav haftam tekrar basladi gözümü acinca kendimi 70lerde bulucam galiba ;)

Az kaldı bebeğim sizi de bekliyoruz, tezkere devresi olmamız tamamen tescillenmeli artık :16:
Oh ohh desene sınavlar ilk defa bi işe yarıcak :52::52:

Back
X