93/3 asker yolu bekleyenler

bence de kızlar.
biz eşimde 6.5 sene sevgili olduk toplasan 6 kere ayrılalım bitti demedik.
kızıyoduk küsüyoduk ama ayrılığı aklımızdan bile geçirmiyoduk

evet hiç dışarı çıkmak istemiyorum zaten bakıyorum herkes elele moralim bozuluyor evdede takıyorum her şeyi gelnce nerden iş bulcak napcak sağolsun çevremdekilerde hep para delisi arkadaşlar beni sinir ediyolar:47:
aynı şeyleri düşünüyoruz desene bizimde derdimiz iş :/ gelince nasıl bulcak nerde bulcak düğün masrafları fin herşeyi takıyorum bende

aynı şeyleri düşünüyoruz desene bizimde derdimiz iş :/ gelince nasıl bulcak nerde bulcak düğün masrafları fin herşeyi takıyorum bende

daha benm okul btcek 3 senem var naci beklemek istemiyo annem ev vercek ama en az 3 4 sene beklemeniz lazım diyo naci beklemek istemiyo hemen istiyo iş yok güç yok kiraya çıkcaz benm okul var of düşündükçe deliricem:ssz::37:

Kızlar kaç mesajınızda böyle yazışınıza denk geliyorum. Yapmayın böyle ilişkinizi yıpratırsınız :31:

ya naci derdi ayrılalım diye ben ne diyosun derdim hemen toparlardım ama artık alttan alamıyorum ben daha da alevleniyorum eskiden ben hep alttan alıp toparladığımdan şimdi laf yetiştirince hemen bitiriyo
Alıntı Kanaryam35 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Kızlar kaç mesajınızda böyle yazışınıza denk geliyorum. Yapmayın böyle ilişkinizi yıpratırsınız ruz ikimzde inadın geri adım atmıyoruz:14::14:

bence de kızlar.
biz eşimde 6.5 sene sevgili olduk toplasan 6 kere ayrılalım bitti demedik.
kızıyoduk küsüyoduk ama ayrılığı aklımızdan bile geçirmiyoduk
hep o alttan almamaışı bekliyo ama bende tahamül edicek hal kalmadı moralim bozuk her eşym alt üst oldu ve 8 ay çaresizlik bizim için
kaçtır böle oluyo devam ederse yandık sonumuz kötüye gidiyo:ssz:

daha benm okul btcek 3 senem var naci beklemek istemiyo annem ev vercek ama en az 3 4 sene beklemeniz lazım diyo naci beklemek istemiyo hemen istiyo iş yok güç yok kiraya çıkcaz benm okul var of düşündükçe deliricem:ssz::37:
şimdi sevgilimiz yanımızda değil düşünmeye çok vaktimiz var canımız sıkılıyo bunları düşünüyoruz aslında hiç takmamak lazım askerden sonra nasılsa düşünücez :1:

ama dferdimi anlatıyorum rahat batıyo diyo gel boğma şimdi:47:

Ya o simdi orda ya disarisi onun icin özgürlük demek disarda olan herkesi rahat olarak görüyor. Gezebiliyosun istediğini yapabiliyorsun ondan oyle diyodur o bosver bak gelip gecmis bi daha yasamazsnz inşş:)

Ya o simdi orda ya disarisi onun icin özgürlük demek disarda olan herkesi rahat olarak görüyor. Gezebiliyosun istediğini yapabiliyorsun ondan oyle diyodur o bosver bak gelip gecmis bi daha yasamazsnz inşş:)

aynen hala öle diyo ailenn durumu iyi annen baban yanında diyo okulunda iyi diyo sanıyo bunlar olunca harikayım

naci yaşı yüzünden beklemek istemiyordur, yani artık evlenme zamanım geldi diyordur.
ama senin okulun var daha 3 sene... :ssz: bilemedim ki :44:

Back
X