93/3 asker yolu bekleyenler

cok sukur bıtsınde 1 gunumuz daha eksılsın :52: ders fılan calısabılıyomusn tatlım benım kafam hep tele gıdıyo ne zaman arıycak dıye dusunmekten ders calısamıyorum :19:

ya bide bizim taşınma işi çıktı dert yokmuş gibi bu hafta pek bişey yapamadım ama derslerim iyi genel olarak kafamı verebiliyorum benmki ezber değil çizim ya hep ellerim çalışıyo anlıcan:9::9:

ya bide bizim taşınma işi çıktı dert yokmuş gibi bu hafta pek bişey yapamadım ama derslerim iyi genel olarak kafamı verebiliyorum benmki ezber değil çizim ya hep ellerim çalışıyo anlıcan:9::9:

nereye tasınıyonuz kız ızmırın ıcınde bı yer mı :31: iyi barı tatlım sevındım valla benmde genel olarak ıyıde bakalım artık son sınavlarım iyi olur inş :ssz:

aynen canım ya tamda okulun son haftaları yarın eşyalar gidicek snra ellemicem hiç bi yeri valla zmanla düzeltiriz artıkd erslerime ağırlık vericem:32:

Zamanla oturur hersey yerıne canm zaten derslerımız daha onemlı okulu bıtırelım de bıran once sonra ıns kendı evımızın esyalarını yerlestırırz :21::16:

Back
X