93/3 asker yolu bekleyenler

Darısı okulu bitirip iş bulmana olsun yada Kpss ye :52:

Yok ya ben hissetmedim bu sefer aman hissetmiyim ztn çok panik oldm cumartesi günü.Ama bizim iş yerindekiler normal karşılıyo evet ya oldu brz uzun sürdü geçti gitti fln diyolar :53: Ben alışık deglm ondan oldu sanırm :52:

Nerede oldu deprem ben istanbulda hissetmedim

senin okul ne zaman kapanıyor????
bizim bitti bu haftadan itibaren öğrenci kalmadı....

Görüntüde bu cuma dersler bitiyor ama ben gitmiyorum geçtiğimiz haftadan beri, devamsızlığı son damlasına kadar kullanmak gerekiyor :27::27:
Finaller de önümüzdeki hafta başlayacak işte 14 üne kadar da sanırım onlar sürecek :52::52:

Senden önce Ayti bekleyemez bnce :52: İyi çalış ozamn Kpss ne zamn eylülde mi buarada :44:

Yok o okuldan dolayı en fazla 3 sene beklerim diyor da Kpss falan olursa bilmiyorum. Ben sürpriz biçimde gidicem zaten o bi kesin :52::52:Evet Eylül'de ve de ben bu ara çok saldım hemen toparlanmam lazım hazır kurs da okul da bitmişken :27::27:

Arkadaşımın mezuniyet balosu falan vardı onlarla uğraştım canım.

Dün de benimkinin son çarşısıydı cuma Somali'ye gidecekler :14:

Sınavlarım da yaklaştı ama hiç çalışma isteği yok ben de :31:

hmm bir yandan tatlı telaşlar br yandan ayrılık ha:50: ee siz konuşabilcekmisiniz peki??
havalarda güzelleşiyor derste çalışılmıyorkiii:31:

hmm bir yandan tatlı telaşlar br yandan ayrılık ha:50: ee siz konuşabilcekmisiniz peki??
havalarda güzelleşiyor derste çalışılmıyorkiii:31:

Kaldığım yurdun telefonunu arayabilicek geminin uydu telefonunda o şekilde 10-15 dakika konuşabilicez pek rahat olmayacak ama iyi olup olmadığını öğrenebilicem en azından :31:

Bizim burda havalarda güzelleşemedi bir yağmur yağıyor ki hergün anlatamam :1:

Senin nasıl gidiyor canım askerinle :23:

Kaldığım yurdun telefonunu arayabilicek geminin uydu telefonunda o şekilde 10-15 dakika konuşabilicez pek rahat olmayacak ama iyi olup olmadığını öğrenebilicem en azından :31:

Bizim burda havalarda güzelleşemedi bir yağmur yağıyor ki hergün anlatamam :1:

Senin nasıl gidiyor canım askerinle :23:

konuşabilceksiniz en azından nasıl olduğunu bildin mi zaten seninde için rahat eder tatlım:16:
izmir çoooookkk sıcak şuan senin orda olmayı isterdim serin serinn:12:
bizimde iyi gidiyor Allah'a şükür cep telefonuyla konuşuyorduk yaa 1 kaç hafta olmıcak galiba geçen biri yakalatmış onların devreden bunlarda bütün telefonları bir yere saklamışlar şuan telefonumuz yok bakalım nolcak:44:

konuşabilceksiniz en azından nasıl olduğunu bildin mi zaten seninde için rahat eder tatlım:16:
izmir çoooookkk sıcak şuan senin orda olmayı isterdim serin serinn:12:
bizimde iyi gidiyor Allah'a şükür cep telefonuyla konuşuyorduk yaa 1 kaç hafta olmıcak galiba geçen biri yakalatmış onların devreden bunlarda bütün telefonları bir yere saklamışlar şuan telefonumuz yok bakalım nolcak:44:

Azıcık zaman geçsin çıkarırlar merak etme bizim de bir kere öyle olmuştu alışılıyor artık bu durumlara :1:

Serin olması güzel de sürekli hava kapalı yağmur içim şişti yahu

Ekimin sonunda sevdiğimle izmir de görüşeceğiz o zaman da çok sıcak olur mu izmir ? :26:

Azıcık zaman geçsin çıkarırlar merak etme bizim de bir kere öyle olmuştu alışılıyor artık bu durumlara :1:

Serin olması güzel de sürekli hava kapalı yağmur içim şişti yahu

Ekimin sonunda sevdiğimle izmir de görüşeceğiz o zaman da çok sıcak olur mu izmir ? :26:

daha yeni alışıyorduk telefona şimdi bu olay oldu bekleriz artık zaten alışkınız ankesörlüye:1:
evet işte hava kapalı olunca iyi olmuyor insan daralıyor.
sıcak olur canım ama şimdiki gibi olmaz yaa

daha yeni alışıyorduk telefona şimdi bu olay oldu bekleriz artık zaten alışkınız ankesörlüye:1:
evet işte hava kapalı olunca iyi olmuyor insan daralıyor.
sıcak olur canım ama şimdiki gibi olmaz yaa

o zaman gelsinde iyice öğreneyim senden havayı :1: Mont mu getircem ne getircem bilmiyorum hiç :1:

Back
X