93/3 asker yolu bekleyenler

Yok o okuldan dolayı en fazla 3 sene beklerim diyor da Kpss falan olursa bilmiyorum. Ben sürpriz biçimde gidicem zaten o bi kesin :52::52:Evet Eylül'de ve de ben bu ara çok saldım hemen toparlanmam lazım hazır kurs da okul da bitmişken :27::27:

Ben burda senn bn evliliğe karşıyım dediğin günleri hatrlıyorm :9: Değişimin bölesi işte askerlik insanı nasıl değiştiriyo :1:

Darısı okulu bitirip iş bulmana olsun yada Kpss ye :52:

Yok ya ben hissetmedim bu sefer aman hissetmiyim ztn çok panik oldm cumartesi günü.Ama bizim iş yerindekiler normal karşılıyo evet ya oldu brz uzun sürdü geçti gitti fln diyolar :53: Ben alışık deglm ondan oldu sanırm :52:

bn 99 depremini yaşamadığım için belkide byle panik oluyorm blmiyorm ama napıcağımı şaşırıyorm:47:

Selamlar kızlaaar sizleri ve buraları çooook ihmal ettim farkındayım ama dönem sonu ödevler finaller derken hiiiç vakit kalmıyor emininm şuan herkesin en yoğun olduğu zamanlardır:31:

Şafakalrınız bi harika olmuş herkes plakalarda nerdeyse
:72::72: bir an önce doğan güneşi görün inşAllah:nazar::nazar: umarım herkes için her şey yolundadıııırr :46::46:

Ben iyiyim çok şükür şu finalleri de atlatırsam süper olacağım hepinizi kocaamaaan kocamaan öpüyorum buralra uğramıyorum diye sizleri unuttuğumu sanmayın hepiniz aklımdasınız ama sizde beni unutmayıın
:54::54::54::54:

Selamlar kızlaaar sizleri ve buraları çooook ihmal ettim farkındayım ama dönem sonu ödevler finaller derken hiiiç vakit kalmıyor emininm şuan herkesin en yoğun olduğu zamanlardır:31:

Şafakalrınız bi harika olmuş herkes plakalarda nerdeyse
:72::72: bir an önce doğan güneşi görün inşAllah:nazar::nazar: umarım herkes için her şey yolundadıııırr :46::46:

Ben iyiyim çok şükür şu finalleri de atlatırsam süper olacağım hepinizi kocaamaaan kocamaan öpüyorum buralra uğramıyorum diye sizleri unuttuğumu sanmayın hepiniz aklımdasınız ama sizde beni unutmayıın
:54::54::54::54:

Serossss nerdeyse hepimiz plakalardayız.
beklemeye devam:) sizde tabi askerliğin a sı kalmamıştır artık:)
kolay gelsin sana arada uğra byle :16:

Serossss nerdeyse hepimiz plakalardayız.
beklemeye devam:) sizde tabi askerliğin a sı kalmamıştır artık:)
kolay gelsin sana arada uğra byle :16:

Plakalar hızlıca geçip gider bir bakmışsın gelmiş:72:

Çoktan unutuldu kuzum gelince göreceksin nasıl çabuk unutulduğunu
:32:
Ama askerliğin de güzel yanları vardı şimdi arada özlüyo insan:1::1:

Kizlar gunaydinn.Dun oglen 14:30gbi deprem oldu yine hisseden oldumu.hafif salladi kisa surdu.artik hissetmek istemiyorm ya.

Plakalar hızlıca geçip gider bir bakmışsın gelmiş:72:

Çoktan unutuldu kuzum gelince göreceksin nasıl çabuk unutulduğunu
:32:
Ama askerliğin de güzel yanları vardı şimdi arada özlüyo insan:1::1:

kız neresini özlüyosun yahu :53::52::52::52::52::52:

Bn kurabiye corba nescafe vs.gnderdim bi sknti olmadi aldilar iceri
aynen canım sabah aradım hem ordaki postaneyi hem askeriyeyi sıkıntı olmaz alınıyo içeri dediler çok şükür bende yaptım akşam üzeri gönderdim :)bozulmadan gider inşallah eline ulaşıverir

olsun ya boşver ne de olsa buradayız 7 gün fazla sayıverirsin :34:
o kadar bekledik az daha beklersin :52:
şimdi sıkı sıkı sarılınnnn :16:

kolay gelsin, sonunda taşınma günü geldi mi?
ben nefret ediyorum taşınmaktan 3 senede 4 kere taşındım :52:

internetim geldi sonunda sorma tatlım bizde 2 senede 1 taşınır olduk göçebe hayatı bildiğin:52::52::52:

Back
X