- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #27.481
ayyy çok sıkıldım yaa![]()
Bu askerlikler bitene kadar hep sıkılacağız sanırım :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy çok sıkıldım yaa![]()
İnşallah arar da haber alabilirim hayatım.
Sen ne yapıyorsunn ?
Ben geldimm:)Bgn annemin dogdugu sehire selem verdimm:)
Atarsa 53 rize!sevgilimin memleketine selam verecegimm:)
Ben geldimm:)Bgn annemin dogdugu sehire selem verdimm:)
Atarsa 53 rize!sevgilimin memleketine selam verecegimm:)
İnşallah cnm yaa . Napim bnide çağırdılar bugün yine işe gittim bebekler sınıfna baktım ama pek bi uslydular üzmediler beni![]()
![]()
Yerim onları çocukları çok severim ama hiç bebiş falan yok ki akraba seveyim azıcık etlerini sıkayım![]()
Anaam gel bizim okula kendilerini nasl sevdiriyolar düşünsene etrafnda 5 10 çocuk hepsi mıncırmamı istiyo![]()
Yok valla arkadşım 4.5 yıldr insan bekleynce tmm küçüktük ama söz nişan insan istiyo yani biz kaç kere hayal kurduğumzu hatrlamyrum düşün bzden snra tanışanlar ooo ne kadar ilerlediler bu askerlik bize hep engeldiGerçekten yapmş bryle olmak büyük şans
![]()
Eki Görüntüle 1138185
4gün birden karalayip kendimi mtlu edicem snra izliycem bi sure:)Şu gune gelsek daha guzel olr vs.diye hayal kurcam.snra şafak azaldkca bak bu gunude gorduk diycem vs..byle konusmalar yasayacagim kendi kendime:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana da öyle iş versinler seve seve mıncırırım hepsini teker tekerŞaka bir yana evlenince hemen bebişim olsun yaa
![]()
Küçük tanışmışsınız canım sizin sıkıntı oradan kaynaklanıyor. Bendeki de ayrı bi bedevilik zaten beni beklemiş adam askere gitmeye![]()
Benimde yaa çok masumlar![]()
Sana da iyi oluyordur çocuklara bakmak öğrenirsin![]()
16 yaşındaydım kız fotoğraflara bakıyorumda parka gitmişiz kaydırakta resmimiz var ayy yerim ben aşkımı iyiki o yaşta tanışmışız ama hiiiç pişman değilim![]()
Ben de 17 yaşımda tanıdım ama sevgili olmamıza 2 sene olcak küçüklüklerini bilmek çok güzel oluyor bence :)
Benimde sevgilim artvin hopalı hemşeri sayılırlar![]()
Aynen dalga geçiyorum onnla bazen sanki sen küçük değildin diyo![]()
Hoş geldin canm :) Maşallah ne güzel ya Allah bize de göstersin onları inşallah![]()