93/3 asker yolu bekleyenler

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401475294.558439.webp

4gün birden karalayip kendimi mtlu edicem snra izliycem bi sure:)Şu gune gelsek daha guzel olr vs.diye hayal kurcam.snra şafak azaldkca bak bu gunude gorduk diycem vs..byle konusmalar yasayacagim kendi kendime:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok valla arkadşım 4.5 yıldr insan bekleynce tmm küçüktük ama söz nişan insan istiyo yani biz kaç kere hayal kurduğumzu hatrlamyrum düşün bzden snra tanışanlar ooo ne kadar ilerlediler bu askerlik bize hep engeldi :( Gerçekten yapmş bryle olmak büyük şans :19:

Küçük tanışmışsınız canım sizin sıkıntı oradan kaynaklanıyor. Bendeki de ayrı bi bedevilik zaten beni beklemiş adam askere gitmeye :52::52:

Eki Görüntüle 1138185

4gün birden karalayip kendimi mtlu edicem snra izliycem bi sure:)Şu gune gelsek daha guzel olr vs.diye hayal kurcam.snra şafak azaldkca bak bu gunude gorduk diycem vs..byle konusmalar yasayacagim kendi kendime:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kubb bunları word'den mi çıkardın canım ? ben de böyle hazır bişey istiyorum ama yapamadım :26:

Küçük tanışmışsınız canım sizin sıkıntı oradan kaynaklanıyor. Bendeki de ayrı bi bedevilik zaten beni beklemiş adam askere gitmeye :52::52:

16 yaşındaydım kız fotoğraflara bakıyorumda parka gitmişiz kaydırakta resmimiz var ayy yerim ben aşkımı iyiki o yaşta tanışmışız ama hiiiç pişman değilim :16:

Back
X