93/3 asker yolu bekleyenler

Kızlar yazamadım bi türlü fırsat bulup ,
Selman geldi tahminin doğruymuş persembe aksamı bana sürpriz yaptı o anı anlatamam size o kadar güzeldi ki o ilk an 11 aydan sonra ilk sarıldığım an sanki etrafımda kimse yok dünyada bi ikimiz var gibiydi böyle çok tuhaf bi duygu onun varlıgı istedigim zamn ulasabilmem istedgm zaman görüsebilmek çok ayrı sanırım bende askerlik pskoljisinden uzunca bi süre kurtulamıcam.. Amma Allah tez zamanda bu duyguyu hepinize nasip eder insallah. Çok ayrı bi duygu Şuan okadar mutluyumki hep diyodum bende yazabilcekmiyim böyle teskere alıcakmıyız bende yazabilcemmı mutlulugumu falan diye ve o gün geldi :) Hepinizi çoks eviyorum yanımda oldunuz askerlik boyunca anladınız beni dinlediz çok tesekkür ederim hepinize sonunda bende btiridmmmmmm :) sıra sizde insallah sizin bu mutlu günlerinizide görücez insallahhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::72::72:

Hazal ya süpriz bekliyodunda sabh bekliyodn perşembe akşamı olması daha büyük bi süpriz olmştur senn için :52:
Gözün aydın bidaha ayrılık göstermesin allah :ssz: Bol bol vakit geçirp acısını çıkartın inş :16:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:
​

:92: 01.HAZİRAN.2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

... Snt55 ... ->>> BURDUR(MERKEZ) / AĞRI(MERKEZ)

:16::16:
gif_dividers_12.gif

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

... ARAZIM ... 48 ->>> MUĞLA'YA SELAM YOLA DEVAM :72:

... KUBB88 ... 52 ->>> ORDU'YA SELAM YOLA DEVAM :72:

... apple2 ... 54 ->>> SAKARYA'YA SELAM YOLA DEVAM :72:

... seymasklgn ... 62 ->>> TUNCELİ'YE SELAM YOLA DEVAM :72:

... Kanaryam35 ... 67 ->>> ZONGULDAK'A SELAM YOLA DEVAM:72:

... zeytinagaci ... 67
->>> ZONGULDAK'A SELAM YOLA DEVAM:72:

... meritoo ... 70 ->>> KARAMAN'A SELAM YOLA DEVAM:72:

... blss ... 74 ->>> BARTIN'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... sweet71 ... 74 ->>> BARTIN'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... KorEc ... 79 ->>> KİLİS'E SELAM YOLA DEVAM :72:

:69: ----------------:69:
:69: :69::69:----------- :69::69::69:
:69::69::69::69: ----- :69::69::69::69:
:69::69::69::69: :69::69::69::69:
:69::69::69: :69::69::69:
:69::69::69::69:
:69::69::69:
:69:

gif_dividers_12.gif

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER:9:

... Barney_Stinson ... 135

...NeLs ... 145

... tuqbaCadi ... 145

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

... AskerYariyim ... 158

... dilanumut ... 160

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

... prety54 ... 199

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... Bella9292... 247

... wishw ... 247

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :54::72:

Bizim aramızda 4 yaş fark var ya sanırım o kendince 28 yaşına geldiğimde daha da uzatmayalım gözüyle bakıyo olabilir de ben o zaman bile 24 yaşında olucam yani :27:
Şu çeyiz işlerini halletmiş olman ve de yardımcılarının olması bence büyük şans Kübb ben nice insanlar tanıyorum her şeye kendisi koşuşturup o karmaşada en güzel zamanlarını aşırı derecede stresle geçiren. Umarım bundan sonrası için de her şey çorap söküğü gibi gelir, senin için de buradaki herkes için de. Çünkü bunlar güzel hayaller ve bu hayalleri yaşamaya herkesin ama herkesin hakkı var :16:

Bence Aytaç 28yasinda evlenmis olsa hic mi hic gec kalmis olmaz gayet normal bir yas.sn tabi o zmn 24oluyosn ama olsun oda ck erken sayilmaz:)
İnsallah herseyi kolay halledebilirm:)
Aminn insallah hepimiz icnn:)

Kızlar yazamadım bi türlü fırsat bulup ,
Selman geldi tahminin doğruymuş persembe aksamı bana sürpriz yaptı o anı anlatamam size o kadar güzeldi ki o ilk an 11 aydan sonra ilk sarıldığım an sanki etrafımda kimse yok dünyada bi ikimiz var gibiydi böyle çok tuhaf bi duygu onun varlıgı istedigim zamn ulasabilmem istedgm zaman görüsebilmek çok ayrı sanırım bende askerlik pskoljisinden uzunca bi süre kurtulamıcam.. Amma Allah tez zamanda bu duyguyu hepinize nasip eder insallah. Çok ayrı bi duygu Şuan okadar mutluyumki hep diyodum bende yazabilcekmiyim böyle teskere alıcakmıyız bende yazabilcemmı mutlulugumu falan diye ve o gün geldi :) Hepinizi çoks eviyorum yanımda oldunuz askerlik boyunca anladınız beni dinlediz çok tesekkür ederim hepinize sonunda bende btiridmmmmmm :) sıra sizde insallah sizin bu mutlu günlerinizide görücez insallahhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::72::72:

Zaten bi surpriz bekliyodun:)Hazalcim cok sevindim Allah baska ayrilik gostermesin.Darisi basimiza insallah

Günaydın haftanın son günüde geldi ohhh :27:
Havada kapalı bugün ya haftasonu bari içimiz açılsaydı güneşli güneşli :31:

çok şükür şafak 199 oldu :1::72: 200 lerden kurtuldum bende hedefime ulaştım kısmet başka hedeflere inşallah :21:

Back
X