93'den 60'a Günlüğü

bana katılabilirsin cnm .
ben herhangi bir grupta değilim şu anda çünkü hergün yazamıyorum foruma. ama mutlaka cumartesi günleri kilo durumumu günlüğe yazıyorum.

alıntı yapmayı unuttum
bende şimdilik kendi tarzımda bişeyler denemeye başladım.akşamları becerebilirsem 30 dk 6 km hızda yürüyüş yapmayı planlıyorum.dün akşam yaptım çook iyi geldi.bide eve gidince yemek yemezsem bence tamamdır

bence spor konusunda ilk haftalar çok kasma kendini. deneyimlerimden biliyorum. çünkü zaten ilk haftalar çok hızlı veriyosun daha sonra kilo vermen yavaşlıyor hatta duruyor. ben bikaç sene önce diyet yaptığımda çok hızlı kilo verdim 1 ayda 10 kilo. çok spor yapardım sonra kilo vermem durdu. sporu da zaten çok(kendimce) yaptığım için kilo vermem durunca moralim bozuldu bıraktım diyeti. Şimdi o hatamdan ders aldım . çok kasmıyorum spor konusunda. mesela şu anda haftada 4 kez 20-25 dk falan yapıyorum. İlerde kilo vermem durunca ya da azalınca sporu arttırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…