:(

wohoooo ahlakı sana benzemesin mi. ne ahlaksızlığını görmüş. patavatsızlığı hep böyleyse ayrıl

sürekli tartışmalar ve sıkıntılardan sonra sözlünüle konuşup bütün sinirlerinizi yatıştırmış sıkıntıları çözüp hayal kurarken kızımız olursa yüzü sana benzesin ama ahlakı bana benzesin derse ne anlarsınız
senin karakterini beğenmiyor algılarım ki açıklaması da tamamen böyledir

ay benim eşim bunu hep diyor. aşkım inşallah huyu suyu sana benzemez diye. gülüyoruz ama şu an işkillendim:sopa:

Bana ahlakı tanımlar mısın derdim önce sakince
Belki anlamını bilmiyordur huy demek istemiştir diye
Baktım ciddi ciddi namusa kaymış olay
Ebesinin yanına kadar şutlardım:eğlence:

Muhafazakar kişilerin huy yerine kullandığı kelime ahlak.
Ne ilginç
Benim çevremden biri ahlakın kötü dese dava sebebidir.
huyun kötü derse hoşt sana ne derim,geçerim.

sürekli tartışmalar ve sıkıntılardan sonra sözlünüle konuşup bütün sinirlerinizi yatıştırmış sıkıntıları çözüp hayal kurarken kızımız olursa yüzü sana benzesin ama ahlakı bana benzesin derse ne anlarsınız
Ben direk yanlis anlardim ..

Ahlak... Kime göre neye göre...

Bunu evleneceği kadına kapalı kutu gibi söyleyip hiç bir açıklama yapmayan Ada'm da benim için ahlaksız mesela. Kusura bakma

Beğenmiyorsa bıraksın elini, kızını da ahlaklı biriyle yapsın

Ahlak... Kime göre neye göre...

Bunu evleneceği kadına kapalı kutu gibi söyleyip hiç bir açıklama yapmayan Ada'm da benim için ahlaksız mesela. Kusura bakma

Beğenmiyorsa bıraksın elini, kızını da ahlaklı biriyle yapsın
bende yanlış anlamayan ahlaklı birini bul dedim bu seferde delirdi neymiş o zaman o iyi biri değilmişte ben kızımızın ona benzemesini istemiyormuşum

Allah aşkına çok mu seviyorsunuz böyle mal gibi konuşup canınızı sıkan insanlarla beraber olmayı ? Lütfen ama lütfen hayatınızı böyle gereksiz insanlarla harcamayın sana ahlaklı biriyle mutluluklar dilerim diyip koyun tavrinizi

Back
X