Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahlak yönümü beğenmiyor diye düşünürüm.sürekli tartışmalar ve sıkıntılardan sonra sözlünüle konuşup bütün sinirlerinizi yatıştırmış sıkıntıları çözüp hayal kurarken kızımız olursa yüzü sana benzesin ama ahlakı bana benzesin derse ne anlarsınız
sürekli tartışmalar ve sıkıntılardan sonra sözlünüle konuşup bütün sinirlerinizi yatıştırmış sıkıntıları çözüp hayal kurarken kızımız olursa yüzü sana benzesin ama ahlakı bana benzesin derse ne anlarsınız
beğenmediğim huyum mu varda bunu söyledin dedim yok dedi ki ben beğenmediği bütün huylarımı düzeltim ama ondan böyle bişey istemedimÇok güzelsin ama huyun kötü demektir .
Ahlaksız olduğumu düşündüğünü çıkarmam .
Ahlaksız olduğunu düşündüğü bir kadınla evlilik hayalleri kuracak kadar zırtapoz değildir herhalde derim .
Benim ahlakımdan şüphe duyuyor der,sonrada tekmeyi vurur terk ederdim..
sürekli tartışmalar ve sıkıntılardan sonra sözlünüle konuşup bütün sinirlerinizi yatıştırmış sıkıntıları çözüp hayal kurarken kızımız olursa yüzü sana benzesin ama ahlakı bana benzesin derse ne anlarsınız
benden ahlaklısını bul dedim ben seninle mutluyum dedi ama ben ahlaksızmışım dedim bişey diyemediAhlaklı birisini bulmasını söylerim.
bu gidişle bu da eski olucakahlaklı birisiyle mutluluklar dilerdim... Eski sevgilim demişti bana bunu, ileride kızımız olursa sana çekerse öldürürüm ben onu diye :) Diyen eskiydi anlatabildim mi?
bence de benim ahkalımdan şüphesi var kime anlattıysam aynı şeyi söyledi
beğenmediğim huyum mu varda bunu söyledin dedim yok dedi ki ben beğenmediği bütün huylarımı düzeltim ama ondan böyle bişey istemedim
İyi şeyler anlamayacağım kesin.
"Huyu sana benzemesin" dese hani espriyle tolere edilebilir belki.
Ama "Ahlak" şu halde ağır bir kelime, bu kadar diyeyim.
EVET İŞİNE GELMEYEN ŞEYLER ONUN İÇİN KÖTÜ HUYDU GALİBAYa olmaz işte .
Beğenmediği huylarımı düzelttim ne ?
Ne gibi kötü huyların vardı ?
Kuyruğu birbirine dolanan yalancı mıydın ?
Aslı astarı olmayan şeyler yayan iftiracı mıydın ?
Kalp kıran bir boş boğaz densiz miydin ?
Hayır değil mi ?
Onun kötü huy diye empoze ettikleri işine gelmeyen şeylerdir muhtemelen .
Değişime dünden razı olma . Sonra senin huyun kötü der çıkar karşındaki .
benimde eşim herşeyi sana benzesi zekası bana demişti bozulmuştumkendisi bir bilim adamı çünkü
ahlak dese bozulmakla kalmaz yolardım sanırım ikisi farklı şeyler çünkü. daha ahlaklısından çocuk yapabilirsin o zaman derdim sanırım.