:(

Ne kuruntusu ya anlatamıyorum galiba?
Velev ki çok kaprisli,nazlı,şımarık ve anlayışsız bir kadınsın!!!!
Ama bunlar ahlaksız demek değildir.
Adam namusuna laf etmiş!
Sana kötü kadınsın sen demiş!
Daha açık yazayım mı?

anladım da acaba bi ihtimal yanlış mı anladım diyorum da gayet doğru anlamışım ben

Ahlak derken huy, karakter kastetmiştir. Sonuçta sizi ahlaksız görse, neden sizinle olsun ki.
ama ben onun beğenmediği herşeyimi düzelttim
ondan istediğim sigara bırakmasıydı bırakmadı ve bidaha içersen de Allah sana benim kötü haberlerimi versin yokluğumu göstersin dememe rağmen

ama ben onun beğenmediği herşeyimi düzelttim
ondan istediğim sigara bırakmasıydı bırakmadı ve bidaha içersen de Allah sana benim kötü haberlerimi versin yokluğumu göstersin dememe rağmen

Öyle bir şey demeniz yanlış, bir daha içersen vs vs yanlış bunlar. Öyle şey olur mu?
Ben onun beğenmediği herşeyi düzelttim diyorsanız, zaten arkadaş bunları kastetmiş işte, ahlaktan kastı bu. Beğenmediği huyların varmış..

sürekli tartışmalar ve sıkıntılardan sonra sözlünüle konuşup bütün sinirlerinizi yatıştırmış sıkıntıları çözüp hayal kurarken kızımız olursa yüzü sana benzesin ama ahlakı bana benzesin derse ne anlarsınız
Ahlakini begenmedigin kadindan cocuk istemek neyin kafasi sen hayirdir derim :skandal:

onlarda huy değil onun işine gelmeyen şeylerdi mesela o arkadaşlarıyken ben hiç arayıp rahatsız etmem ama o ben arkadaşlarımlayken arayı ra
Öyle bir şey demeniz yanlış, bir daha içersen vs vs yanlış bunlar. Öyle şey olur mu?
onun işine gelmeyen şeyler beğenmediği huylarımdı ve bunları düzelttim
ne olursa olsun o kelime kullanılmamalıydı

beğenmediğim huyum mu varda bunu söyledin dedim yok dedi ki ben beğenmediği bütün huylarımı düzeltim ama ondan böyle bişey istemedim
Daha eşiniz bile olmayan birisi için neden alışkanlık veya huylarinizi değiştirdiniz?Yanlış anlamayın sakın ama daha şimdiden kendinizden taviz verirseniz evliliginizde ciddi sıkıntılar yasarsiniz.Ayrıca beğenmediği durumlar varsa varsın beğenmesin.

Daha eşiniz bile olmayan birisi için neden alışkanlık veya huylarinizi değiştirdiniz?Yanlış anlamayın sakın ama daha şimdiden kendinizden taviz verirseniz evliliginizde ciddi sıkıntılar yasarsiniz.Ayrıca beğenmediği durumlar varsa varsın beğenmesin.
evlilik olur mu böyle giderse bilemem ama
huy dediğim kötü huyum yok nerde ne konuşacağımı ne giyip nasıl oturup nasıl kalkacağımı bilen biriyim kötü alışkanlığım yok çok gezen biri değilim sabah 7 akşam 6 çalışan biriyim bana vakit ayıramıyor bunun için çok kapris yapıp trip atmam o arkadaşlarıyla vakit geçirirken aramam ben arkadaşlarımlayken onun her telefonuna mesajına cevap veririm herşeyini ben takip ederim nerde yanlış yaptım anşamıyorum

Kendisini yanlış ifade etmiş olabilir. Huyun kötü demek isteyip yanlış kelime kullanmıştır belki. Ama gerçekten kastettiği ahlaksa sıkıntı büyük..

Kendisini yanlış ifade etmiş olabilir. Huyun kötü demek isteyip yanlış kelime kullanmıştır belki. Ama gerçekten kastettiği ahlaksa sıkıntı büyük..

yanlış kelime kullansaydı ben bozulduğumda kelimesini düzeltmeye çalışırdı ama böyle bi girişimde de bulunmadı bişey demedi

evlilik olur mu böyle giderse bilemem ama
huy dediğim kötü huyum yok nerde ne konuşacağımı ne giyip nasıl oturup nasıl kalkacağımı bilen biriyim kötü alışkanlığım yok çok gezen biri değilim sabah 7 akşam 6 çalışan biriyim bana vakit ayıramıyor bunun için çok kapris yapıp trip atmam o arkadaşlarıyla vakit geçirirken aramam ben arkadaşlarımlayken onun her telefonuna mesajına cevap veririm herşeyini ben takip ederim nerde yanlış yaptım anşamıyorum
O da daha ne istiyormuş?Bence telefonu açmamak çözüm değil.Yerinizde olsam özellikle konuşup aklının dibini anlamak isterim.Şayet bazen söylenen ile söylenmek istenen farklı olabilir.

O da daha ne istiyormuş?Bence telefonu açmamak çözüm değil.Yerinizde olsam özellikle konuşup aklının dibini anlamak isterim.Şayet bazen söylenen ile söylenmek istenen farklı olabilir.
sürekli karşıma alıp çocuk gibi anlatıyorum her seferinde de özür diliyor ama yine aynı değişen bişey yok

sürekli karşıma alıp çocuk gibi anlatıyorum her seferinde de özür diliyor ama yine aynı değişen bişey yok
İşte malesef zor olan da bu.Gerçekten değer veriyor ve o olsun istiyorsanız bir kez daha denemelisiniz.Sineye çekerseniz bu durum karmasiklasir ve kendi kendinizi yer bitirirsiniz.

Sen kendi ahlakını ne zannediyosun ki derdim. . Ahlaksız herif..

Huyumun kötü olduğunu düşünürüm..
Onu demeye çalışmıştır ahlak kürtçe huy anlamına geliyor...

ama bende ona benzesin istiyorum :rolleyes::rolleyes: o söylemese daha hoş olurdu tabiki :KK71:

yalnız benim eşim cidden çok zeki okulu dereceyle bitirdi ve projeleri ödül aldı bende okulu 7 yılda sürüne sürüne bitimeye çalıştım daha bir sürü şey var yıllar içinde yaşanan o yüzden adam haklı bi yerde ama tabiki yine çemkirdim :21:
o da tamam karıcım tamam herşeyi sana benzesin ben kimim ki zaten dedi :süslü: çünkü canım kocam :KK200:

Bende hep bana benzesin yavrum,
kaşı gözü şöyle huyu böyle olsun diye diyorum.
Eşimde benden az çok bişey alsa hani babasıyım ya diyor:KK53:

Tip olarak bana benzese kötü mü diyorum renkli gözlü olur hem diyorum haklısın diyor,zekamı da biliyorsun diyorum evet o da benzesin diyor e huyumdan güzel deyince
bana gerek yokmuş çocuğun benden alacağı bir şey yok sen beni niye aldın diyor :KK53::KK53:

Aslında huyları sorumluluk bilinci vs ondan alsa iyi olur ban benzerse uykucu ve aman sonra yaparım diyen biri olabilir :KK12: ama söylemiyorum şımarmasınhem kızdırmak daha zevkli

Ahlak büyük ihtimalle huy demek için kullanmıştır.

Ama sen ahlakım kötü mü deyince toparlamaya çalışmamış.

Ben o an hesabını sorardım o nasıl laf öyle

ee ömür boyu bunu mu yapacaksınız ?
eğitilmemiş adamı çocuk gibi sizmi eğiteceksiniz..
anası değilsin babası değilsin .. çocuk eğitmek istiyorsan yuvadan çocuk al sevaba girersin bari..

Back
X