• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

94lü kız 93lü erkek

pinkmrsflower

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
40
45
18
34
1 hafta önce arkadaşlarla buluştuk, 94lü arkadaşım 93lü bir erkekden hoşlanıyor anlattı bize, çocugun da ilgisi var arkadasım hissetmis.

ben yaşları uyumlu buldum . Cocuk olgun bir kişiliğe sahip , yakışıklı da. ben olumlu buldum . çocuk bugun kahvaltıda bizimleydi.

ama masadaki diğer kadın arkadaşlar yaşı sorun etti. Erkek daha büyük olmalı dedi, erkek daha olgun olmalıymıs, nerdeyse aynı yaştalar dedi, tabi kendi aramızda konustuk kahvaltıdan sonra.

bu kadın arkadaslarım evli 2side, biri benle aynı yaşta diğeride 88li, eşleri kendilerinden büyük . 91li olan arkadasımın esi 82li 88li olanında 80lı esi

eslerine göre mi böyle yorum yaptılar anlamadım .

Tabi son kararı onlar verecek .

Sizce tuhaf mı duruyor 93lü erkek 94lü kız ilişkisi ?

1 hafta önce arkadaşlarla buluştuk, 94lü arkadaşım 93lü bir erkekden hoşlanıyor anlattı bize, çocugun da ilgisi var arkadasım hissetmis.

ben yaşları uyumlu buldum . Cocuk olgun bir kişiliğe sahip , yakışıklı da. ben olumlu buldum . çocuk bugun kahvaltıda bizimleydi.

ama masadaki diğer kadın arkadaşlar yaşı sorun etti. Erkek daha büyük olmalı dedi, erkek daha olgun olmalıymıs, nerdeyse aynı yaştalar dedi, tabi kendi aramızda konustuk kahvaltıdan sonra.

bu kadın arkadaslarım evli 2side, biri benle aynı yaşta diğeride 88li, eşleri kendilerinden büyük . 91li olan arkadasımın esi 82li 88li olanında 80lı esi

eslerine göre mi böyle yorum yaptılar anlamadım .

Tabi son kararı onlar verecek .

Sizce tuhaf mı duruyor 93lü erkek 94lü kız ilişkisi ?
93 lü erkek zaten 94 lü kızdan büyük olmuyor mu😅

Bana göre çok saçma bakıs açısına sahipler. Kime göre olgun neye göre
Bu olay yaşla olmuyor. Eşimin abisi var bir yaş büyük iki sayılır hatta.
Ama eşim abi sanırsınız olgunluk kısmına bakarsanız.
Zaten bir-iki yaşla fark olmaz o ayrı da.
Abisi sorumsuzlukta sanırsın 10 yaş küçük.
Bakarsan aynı ailede yetişmişler.
Kafa yapısı da giriyor buraya devreye karakter de.
Tutup tek yaştan olmaz demek çok sığ düşünce.
Belki arkadaşınızın çok iyi anlaşacağı biri karşısındaki. Ne yapsın sen git ben 89dan sonra doğanlarla ilgilenmiyorum mu desin.
Yaşa göre mi karar versin.
Zipzip gibi önce yaş mı sorsun adamlara

+with diamonds o ne güzel kullanıcı adı cok severım o sarkıyı

valla benim derdim ben okeyim masadaki iki arkadasın derdi
Ooo biliyorsun şarkıyı devamını tamamladin with diamons diyerek cansın ♥️♥️bende çok severimmm evet gervekten kafa uyumu ten uyumu ve kalp uyumu varsa yaş çok önemli değil

Back
X