- 11 Aralık 2020
- 40
- 45
- 18
- 34
- Konu Sahibi pinkmrsflower
1 hafta önce arkadaşlarla buluştuk, 94lü arkadaşım 93lü bir erkekden hoşlanıyor anlattı bize, çocugun da ilgisi var arkadasım hissetmis.
ben yaşları uyumlu buldum . Cocuk olgun bir kişiliğe sahip , yakışıklı da. ben olumlu buldum . çocuk bugun kahvaltıda bizimleydi.
ama masadaki diğer kadın arkadaşlar yaşı sorun etti. Erkek daha büyük olmalı dedi, erkek daha olgun olmalıymıs, nerdeyse aynı yaştalar dedi, tabi kendi aramızda konustuk kahvaltıdan sonra.
bu kadın arkadaslarım evli 2side, biri benle aynı yaşta diğeride 88li, eşleri kendilerinden büyük . 91li olan arkadasımın esi 82li 88li olanında 80lı esi
eslerine göre mi böyle yorum yaptılar anlamadım .
Tabi son kararı onlar verecek .
Sizce tuhaf mı duruyor 93lü erkek 94lü kız ilişkisi ?
ben yaşları uyumlu buldum . Cocuk olgun bir kişiliğe sahip , yakışıklı da. ben olumlu buldum . çocuk bugun kahvaltıda bizimleydi.
ama masadaki diğer kadın arkadaşlar yaşı sorun etti. Erkek daha büyük olmalı dedi, erkek daha olgun olmalıymıs, nerdeyse aynı yaştalar dedi, tabi kendi aramızda konustuk kahvaltıdan sonra.
bu kadın arkadaslarım evli 2side, biri benle aynı yaşta diğeride 88li, eşleri kendilerinden büyük . 91li olan arkadasımın esi 82li 88li olanında 80lı esi
eslerine göre mi böyle yorum yaptılar anlamadım .
Tabi son kararı onlar verecek .
Sizce tuhaf mı duruyor 93lü erkek 94lü kız ilişkisi ?