• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

94lü kız 93lü erkek

Bu olay yaşla olmuyor. Eşimin abisi var bir yaş büyük iki sayılır hatta.
Ama eşim abi sanırsınız olgunluk kısmına bakarsanız.
Zaten bir-iki yaşla fark olmaz o ayrı da.
Abisi sorumsuzlukta sanırsın 10 yaş küçük.
Bakarsan aynı ailede yetişmişler.
Kafa yapısı da giriyor buraya devreye karakter de.
Tutup tek yaştan olmaz demek çok sığ düşünce.
Belki arkadaşınızın çok iyi anlaşacağı biri karşısındaki. Ne yapsın sen git ben 89dan sonra doğanlarla ilgilenmiyorum mu desin.
Yaşa göre mi karar versin.
Zipzip gibi önce yaş mı sorsun adamlara
Cocuk olgun duruyor konusması , akıl yaşta değil başta ama arkadaslar kendi esleri yüzünden at gözlüğüyle bakıyor

1 hafta önce arkadaşlarla buluştuk, 94lü arkadaşım 93lü bir erkekden hoşlanıyor anlattı bize, çocugun da ilgisi var arkadasım hissetmis.

ben yaşları uyumlu buldum . Cocuk olgun bir kişiliğe sahip , yakışıklı da. ben olumlu buldum . çocuk bugun kahvaltıda bizimleydi.

ama masadaki diğer kadın arkadaşlar yaşı sorun etti. Erkek daha büyük olmalı dedi, erkek daha olgun olmalıymıs, nerdeyse aynı yaştalar dedi, tabi kendi aramızda konustuk kahvaltıdan sonra.

bu kadın arkadaslarım evli 2side, biri benle aynı yaşta diğeride 88li, eşleri kendilerinden büyük . 91li olan arkadasımın esi 82li 88li olanında 80lı esi

eslerine göre mi böyle yorum yaptılar anlamadım .

Tabi son kararı onlar verecek .

Sizce tuhaf mı duruyor 93lü erkek 94lü kız ilişkisi ?

Kişiliğe, yapıya göre değişir yaş mevzusu. Neye göre genellemiş ki o yaşı başı yeterli (!) ablalar?
Yani neye göre bu kadar kesin konuşabiliyolar ki, hele ki insanların hayatını etkileyen konularda?

Onlar evlenmişler onlark ilgilendiren bi durum yok bence boş muhabbet karşındaki insana bağlı karakteri olduktan sonra her yaş olur

Ben 94lüyüm nişanlım 93lü ve sekste güçlü.

Alakası yok aynı jenerasyonun çocuklarıyız kafalarımız zevklerimiz çocukluklarımız benziyor, aynı hatta hemen hemen.

Bir de yaşlı kocayı napiyim pili bitmeye yakın 80li kocaların bir de. Kıskanmışlar kızı.
93lüler sekste güçlü mü? Kesin bilgi mi yayalım mı?

kendi esleri kendilerinden bayağı buyuk o yuzden bu dusunceyi dayatıyorlar bence
Tükürdüklerini yalamak istemezler tabii.

Maksimum 3 yaş fark en idealidir bence ilişkilerde. Erkekler geç olgunlaşıyor lafı da safsata, kendi gerzekliklerine kılıf uydurmaya çalışıyor bazıları.

Kadınlar ortalama 10 yıl daha uzun yaşıyor erkeklerden. Erkek 10 yaş büyük olduğunda evli çiftlerde erkekler yine ortalama 20 yıl daha erken ölmüş oluyor. Bu mu mükemmel ilişki?

Tükürdüklerini yalamak istemezler tabii.

Maksimum 3 yaş fark en idealidir bence ilişkilerde. Erkekler geç olgunlaşıyor lafı da safsata, kendi gerzekliklerine kılıf uydurmaya çalışıyor bazıları.

Kadınlar ortalama 10 yıl daha uzun yaşıyor erkeklerden. Erkek 10 yaş büyük olduğunda evli çiftlerde erkekler yine ortalama 20 yıl daha erken ölmüş oluyor. Bu mu mükemmel ilişki?
bence kıskanıyorlar kızı

Ben 93 lü esim 84 lü. Erkek buyuk olunca daha mi olgun oluyor? Külliyen yalan, ben esimden olgunum😂
Yasa basa bakmıyor bu isler.

Bazi kadinlar niye hep yalnis noktaya takiliyor hic anöamiyorum. Bir sene yas ne kadar fark edecek? Esim benden bir yas büyük. Simdi benden daha mi olgun oluyor?
Bunu bende oldum olası anlamadım.. Takılacak mevzu bile değil.. Aha Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi ondan epey büyük. Ne olmuş yani. Bizim toplumun dayatması.

Back
X