94'ten 60'a yolculuk :)

çok kahve içiyorum acaba ondanmı kilo veremedim diye düşündüm biran
sabah(07.00)=1 fincan nescafe
işte bu saate kadar üzerine şimdi 2. bardağımı içiyorum
ara=1 mandalina​

Son düzenleme:
öğlen menüm: 1 kase çorba
1 tane ufak kızarmış but (ama yağsızdı)
3-4 kaşık pilav
çok az salata
1 bardak ayran

öğlen yemeğimin ardından ara olarak 1 mandalina yedim
onun üzerine ise 1 fincan nescafe

selam sevgili günlük okuyucularım :) bugün ki menümü de paylaşayım sizinle;
1 fincan nescafe 1 kaşarlı poğaça ve 1 bardak çay
2-3 bardak çay içmişimdir bu saate kadar
şimdi ise fırın kurusu peynir zeytin domates yiyeceğim​

saçlarım yandı moralim bozuk bare kahvaltımı yazayım size:)
kalkınca 1 fincan nescafe
kahvaltı 1 haşlama yumurta 4-5 tane zeytin 1 fincan nescafe​

Bu ne kadar pozitif bir dil hayran oldum :*
dediklerine harfiyen katılıyorum lahana suyu bazılarında ödem yapıyor maalesef bende ödem yapar ben onun için maydonoz içiyorum ve aynı şekilde mucizevi faydasını gördüm..
ip atlama konusunda kesinlikle en etkili spor denilebilir
İp atlama aynı zamanda kan basıncını hızlıca yükselttiği için 15.dk ip atlama ve akabinde durulan sürede dahi aşırı kalori yakıyor vücut üstelik 38 bedenim ama gören 34-36 diyor ancak
yani sıkılaştırma süper.
Kesinlikle yardım istiyorum :)
bu kadar pozitif dil bulmuşken hiç bırakamamm

Melikecim Sana hayırlı olsun diyetin
Hiç umutsuzluğa kapılma bende 87 kilodan 58 düştüm
Yani ister ve azimli olursan yapabilirsin
Hatta sen o önündeki masadan bile yemekler çalmamış aklını maşallah
Bendende azimlisin demekki senden benden bile daha iyi parformans beklerim..

Son düzenleme:

inşallah bende o 58 leri falan göreceğim senide çok tebrik ediyorum başardığın kolay bir şey değil sonuçta

konu sahibi arkadaşım..

her öğününde pilav makarna var..böyle diyet olmaz..pilav makarnayı çıkaracaksın hayatından..onun yerine 1 dilim kepekli ekmek ye..

moralini bozmak için değik yardımcı olmak için yazdım..

başarılar..

şuan sodalı yeşil çayımı içiyorum ve tadı düşündüğüm kadar kötü değil içilebilecek bir şey sanırım bunu hiç bırakmadan içebilirim :)

Nacizane önerilerim olacak.

öğle yemeğinde neler yediğimi yazayım; 1 kase mercimek çorbası , 4-5 kaşık patates, 5 kaşık falan pilav birde ayran
Ben sabah ve öğle toplamda bir kahvaltıda yenebilecek şeyler kadar yiyorum. Daha fazlasında kilo alıyorum. Öğle menüsü akşam yemeği gibi olunca kilo almak kaçınılmaz. Patates ve mercimek aynı menüde olmamalı, ikisi birlikte ağır. Ayrıca patatesi ve pirinç pilavını bence hiç yememen lazım. Aynı öğünde hem patates hem pilav yiyerek, ki bu akşam yemeği bile değil, nasıl kilo vermeyi düşünüyorsun? Kilo vermeyi düşünmesen ne yiyecektin? Ayran yerine yarım kase yoğurdu bir öğünde (sabah veya öğlen) yersen açlığını çok daha az kaloriyle geçirmiş olursun.

şuana kadar ki menümü yazayım hemen;
sabah: 1 fincan nescafe
öğle: 1 kase yayla çorbası 4 kaşık fasulye ve 1 küçük dilim börek, tabi sabahtan öğleye kadar olan ek 2 fincan nescafeyi unutmamak gerek

Çok fazla kahve var listelerinde. Umarım sütsüz içiyorsundur? Ya da en azından en fazla biri sütlü olmalı. Her canın istediğinde içmek yerine acıktığında iç, bastırması açısından. Börek, poğaça, tost yeme! Ayda bir. Bu arada öğle yemeğinde hem çorba hem de fasulye yiyorsun. İkisinden birini yeme. Bir kase çorbayla salata öğle için yeter. Çorba içiyorsan ekmek yeme.

Bir öğle menüsünde hem çorba hem pilav hem de köfte hem de salata? Benim akşam yemeğim bu kadar bile değil.

öğlen yemeğim:12.30
1 kase çorba
3-4 kaşık ıspanak( bir ıspanak bu kadar iğrenç yapılabilirdi.)
4-5 kaşık makarna ve yarım kase yoğurt

şuanda ise nescafe içiyorum

Yine çok çok çok. Makarna asla yeme. Bu menüde yalnızca ıspanak ve yoğurt yemeliydin. Çorba ve salata bu menüde çöpe.

çok kahve içiyorum acaba ondanmı kilo veremedim diye düşündüm biran
sabah(07.00)=1 fincan nescafe
işte bu saate kadar üzerine şimdi 2. bardağımı içiyorum
ara=1 mandalina​

Bir mandalina ve kahve sabah ve öğlenin bütünü için sağlıksız.

öğlen menüm: 1 kase çorba
1 tane ufak kızarmış but (ama yağsızdı)
3-4 kaşık pilav
çok az salata
1 bardak ayran

Çorba, pilav ve tavuk. Yine bu üçünü birden ben akşam yemeğimde yemiyorum. Biri eksik oluyor. Öğle için bu menü çok fazla. Pilavı kesinlikle yememelisin. Çorbayla ayrandan da birini seçmelisin. Salata sebze yemiyorsan iyidir.

öğlen yemeğimin ardından ara olarak 1 mandalina yedim
onun üzerine ise 1 fincan nescafe

Dışarıdan poğaça yeme. Eti form bisküvi yiyebilirsin poğaça yerine.

saçlarım yandı moralim bozuk bare kahvaltımı yazayım size:)
kalkınca 1 fincan nescafe
kahvaltı 1 haşlama yumurta 4-5 tane zeytin 1 fincan nescafe​

Bir yumurta yediysen o öğün tamamdır. Haşlanmış yumurta tok tutar. Nescafe yerine günde birkaç bardak su iç.

Son olarak bazı günlerinin öğle menüleri hiç zayıflamak isteyen birinin menüsü gibi değil, kilo almak isteyen birinin menüleri gibi.

öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim ama o günler benim stajda olduğum günler ve başka bir seçeneğim olmuyor yani sabah 8.30 dan akşam 19.00 a kadar yediklerim diyebilirim kahveleri kesinlikle zaten süt ve şekerl
e içmem tekrar ilgilendiğin için teşekkürler:)

sabah=1 fincan kahve
ara=1 fincan kahve
öğlen: bugün staj günüm şirketin yemek şirketiyle problem çıktı o yüzden dışarıdan lahmacun söylemişler 1 tane yedim
şimdi yine kahvemi içiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…