- Konu Sahibi melikea123
-
canım bi de senden ricam olucak.... şu zayıflamanı gösteren sembol var ya şu kadar kilo verdin hedefe şu kadar kaldı diye gösteren....onu nasıl eklicem bu foruma... bana tarif edebilir misin((
canım bi de senden ricam olucak.... şu zayıflamanı gösteren sembol var ya şu kadar kilo verdin hedefe şu kadar kaldı diye gösteren....onu nasıl eklicem bu foruma... bana tarif edebilir misin((
öğlen menüm:
1 kase çorba
3-4 kaşık türlü
3-4 kaşık pilav
yarım kase cacık
Melikea yazdıklarının hemen hemen tamamını okudum. Takip ettim... Öncelikle bu diyet girişimin hayırlı olsun canım... Başarabileceğine inanıyorum ben. Üstelik kilon 90 larda sen çok çabuk kilo verirsin. Başkaları ayda 4 kilo verirken sen 6 dan fazlasını bile verebilirsin. Yalnız menülerinde bu kararlılığın için çok fazla şeyler var... Zayıflamaya karar verdiğimizde bazı şeylerden vazgeçmek gerekir ve birazda fedakarlık lazım. Neskafe çok fazla tüketiyorsun. Nasıl bir neskafe içtiğin hakkında bir fikrim yok ama 3 ü bir arada gibi şekerli falansa zayıflaman daha da zorlaşır. Diğer arkadaşların dediği gibi pilav makarna tarzı şeyleri hemen hemen hergün yiyorsun... Diyet yaparken olumlu sonuçlara bir an önce ulaşmak motivasyonumuzu artırır. Sen bu şekilde beslenmeye daha dikkat etmeye çalışırsan yine kilo verebilirsin ama kilo verme süren uzar ve buda daha fazla kaçamak yapmana diyetten sıkılmana sebep olabilir.
Ben günde 5 bardak bol kremali 3 ü bir arada neskafe içen biriydim. Birton yemeğin üstüne birde aklına gelebilecek hertürlü aburbuburu yiyen biriydim. Bunların hepsine hayır demeyi başardım. Mesela stajda olduğun günler neskafe içtiğinden bahsetmişsin, Stajda olduğun günler onları yemekten başka çaren olmadığından bahsetmişsin... Aslında var çaren yine menüde olan şeyleri ye... Menünde ara öğünleri göremedim...
Diyetinle birlikte akşamları sporda yapmaya çalış mutlaka... En azından her akşam yarım saat bir egzersiz programın olsun :) Bundan sonra hergünki menülerini takip edip sana yardımcı olmaya çalışcam. Kilolar bizden korksun veririz kolay yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?