94'ten 60'a yolculuk :)

bu saate kadar sadece 1 bardak çay içtim sanırım bi yarım saat sonra öğlen yemeğine çağırırlar

öğlen menüm:
1 kase çorba
5-6 kaşık pilav
5-6 kaşık nohut
1 bardak ayran

Son düzenleme:
bugün hiç kahve içmemiştim yine kahve krizim tuttu neyse listeme 1 fincan kahvemi de ekliyorum :)

sabah 1 fincan nescafe mi içtim şimdi ise form plus bitki çayımı içeceğim

canım bi de senden ricam olucak.... şu zayıflamanı gösteren sembol var ya şu kadar kilo verdin hedefe şu kadar kaldı diye gösteren....onu nasıl eklicem bu foruma... bana tarif edebilir misin ((

canım bi de senden ricam olucak.... şu zayıflamanı gösteren sembol var ya şu kadar kilo verdin hedefe şu kadar kaldı diye gösteren....onu nasıl eklicem bu foruma... bana tarif edebilir misin ((

tabiiki http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html bak bu sitede nasıl yapacağını anlatıyor ama eklerken linki kopyalıyorsun ondan sonra kullanıcı kontrol panelinden profili düzenleye giriyorsun oradan çizelge bölümüne o linki yapıştırıyorsun hata verebilir uygun formatta değildir diye o zaman yanlış yeri kopyalıyorsun demektir
http ile başlayan linki yapıştıracaksın örneğin http://tickers.TickerFactory.com/ezt...9a46/event.png link bu şekilde olacak kolay gelsin

kilo çizelgesini yapmışsın canım hayırlı olsun :)

öğlen menüm:
1 kase çorba
1 tane islim kebabı
4-5 kaşık makarna
1 bardak ayran

nedense karnımı çok şişmiş hissediyorum 1 fincan bitki çayı içiyorum şuan

öğlen menüm:
1 kase çorba
3-4 kaşık türlü
3-4 kaşık pilav
yarım kase cacık

günlüğümü de çok boşlamışım bu aralar :2: diyetime bozmadan devam ediyorum leslie yapmaya başladım dün 3 mil ondan önceki gün ise 2 mil yaptım umarım faydasını görürüm.

canım çok sıkılıyor hiç alışık değilim böyle evde oturmaya ama Allahtan canım yiyecek bir şey istemiyor.

Melikea yazdıklarının hemen hemen tamamını okudum. Takip ettim... Öncelikle bu diyet girişimin hayırlı olsun canım... Başarabileceğine inanıyorum ben. Üstelik kilon 90 larda sen çok çabuk kilo verirsin. Başkaları ayda 4 kilo verirken sen 6 dan fazlasını bile verebilirsin. Yalnız menülerinde bu kararlılığın için çok fazla şeyler var... Zayıflamaya karar verdiğimizde bazı şeylerden vazgeçmek gerekir ve birazda fedakarlık lazım. Neskafe çok fazla tüketiyorsun. Nasıl bir neskafe içtiğin hakkında bir fikrim yok ama 3 ü bir arada gibi şekerli falansa zayıflaman daha da zorlaşır. Diğer arkadaşların dediği gibi pilav makarna tarzı şeyleri hemen hemen hergün yiyorsun... Diyet yaparken olumlu sonuçlara bir an önce ulaşmak motivasyonumuzu artırır. Sen bu şekilde beslenmeye daha dikkat etmeye çalışırsan yine kilo verebilirsin ama kilo verme süren uzar ve buda daha fazla kaçamak yapmana diyetten sıkılmana sebep olabilir.

Ben günde 5 bardak bol kremali 3 ü bir arada neskafe içen biriydim. Birton yemeğin üstüne birde aklına gelebilecek hertürlü aburbuburu yiyen biriydim. Bunların hepsine hayır demeyi başardım. Mesela stajda olduğun günler neskafe içtiğinden bahsetmişsin, Stajda olduğun günler onları yemekten başka çaren olmadığından bahsetmişsin... Aslında var çaren yine menüde olan şeyleri ye... Menünde ara öğünleri göremedim...

Diyetinle birlikte akşamları sporda yapmaya çalış mutlaka... En azından her akşam yarım saat bir egzersiz programın olsun :) Bundan sonra hergünki menülerini takip edip sana yardımcı olmaya çalışcam. Kilolar bizden korksun veririz kolay yahu :)

öğlen menüm:
1 kase çorba
3-4 kaşık türlü
3-4 kaşık pilav
yarım kase cacık

burada
1 kase çorba
3-4 kaşık türlü

bunları yiyerek doyabilirdin eminim...

yada

3-4 kaşık pilav
yarım kase cacık
2-3 kaşık türlü

yiyerekte doyabilirdin...

Yemekte pilav ve çorba varsa çorbayı tercih et pilavı es geç derim... Sende istersen diyetini birlikte şekillendirebiliriz tatlım Kolay gelsin Başarılar...

öncelikle ilgilendiğin için ve hepsini okuduğun için çok teşekkür ederim nescafeyi kesinlikle şeker ve kremalı içemem içeceklerde şeker kullanmıyorum pilav makarna yediğim günler ekmek yemiyorum daha doğrusuu ekmeği tamamen çıkardım gibi yemiyorum makarnalar genelde haşlama olarak geliyor yağlanmıyor sanırım yağlansa yemezdim ama bu konuda doğru diyorsunuz artık daha çok dikkat edeceğim :) spor leslie yapıyorum yani 2 gündür yapıyorum ama hissediyorum bir incelme 3 mil olanı 45 dakika onu yapıyorum bayaa iyi oluyor kardan dolayı yürüyüş yapamıyorum havalar biraz düzelsin direk yürüyüşede başlayacağım tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…