Canim ben daha once o listeyi uyguladigim icin biliyorum bisey desem inanirmisin ilk bir hafta disini bi siksan varya sonrasinda o liste sana cok bile geliyor. Bak en basiti baskalari diyet yapsrken gunde 2-3 dilim ekmek yiyo sana 6 dilim vermis ne guzel. Benim durum farklimiydi bilmiyom ama bana 9 dilim yazmisti doktor

). Birde sana bi kitapcik vermolmasi lazim o kitapcikta degisik alternatifler var tatlim. Mesela bir dilim ekmek yerine yiyebilecegin seyler var. Yada diyelim pilav yememk istemiyorsun ekmek yersin. Eekmek yerine galeta ye etimek ye. Yada meyve vs olabiliyor. Bide mesela ben soguk hazir sut icemem koy sutunude kolayca bulamam ama ayran ve ypgurdun hastasiyimdir. Bir bardak sut yerine gececek seyler var lustede ben onlari tuketiyorum mesela. Yine deneyimlerimden ogle yemeginde 3 kifte kadar et falan yazar. Hadi bulamadik eti. Oglen yemek yiyemeyecegim bi isim var mesela bende bakardim listeye et yerine ne yaziyo mesela ger bi kifte kadar et yerine 3 kasik cokelek diyo. Hah evde varsa yasadim. Dusunsene 3 kofte kadar et yerine tam 9 yemek kasigi cokelek peyniri ohoooo.
canimben standart menuden yana degilim hep degistirirdim. Bide evde ne varsa yada canim ne isterse ina gire yerdim.
Simdi diyceksin belki niye vernedin kilo diye. Ben bu diyeti 5-6 sene once yaptim ve bir bucuk ayda 7 kilo vermistim ama bazi seyleri eksikmi yaptim nedir bilemiyorum cok vitamin felan kaybetmisim sanirim doktora gittim doktor hemen dedi diyetmi yaptin diye evet ama cok rahattim dedim demekki benim bunye hemen ani kilo vermeyi kabul etmiyo. Doktor 2-3 tane vitamin yazdi kalsiyum falan yazdi da 2 haftada kendime zor geldim. Sen beni bosver canim her bunye bir olmaz ama eskiye gore bu yil daha direnliyim demirime baktirdim baya baya yuksek bu yil. Eskide 35 lerde gezerdi cok halsiz olurdum simdi gozlerime unanamadim tam 113 lerde. Artik kendimi diyete hazir hissediyorum. Baktim halsiz dusuyorum biraz ara veririm ne yapayim.
Sunuda soylemek istiyorum damdan dusenin halinden damdan dusen anlarmis bizlerde yaklasik ayni kilolardayiz insaallah birbirimize destek olup verecegiz kililari herkesede yardim edecegiz bu yolda insaallah kilosu ne olursa olsun dusukvyada yuksek.