- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi kenan_derya
pist fistiklar ben geldimmmmmmm... bir gittim bir bucuk hafta gelemedim kusufuma bakmayin daha dun yukledim kontoru ve actirdim netimi ama dun keyfim yoktu girmedim topige... kapi komsumun dugunu vardi kizlar bir hafta dugunle ugrastik benim evi de actik yemekleri felan benim evde verdik... kizmayin ama cok tatli yedim cunku sabahtan gece 2lere 4lere kadar kosturdum ve ayakta kalabilmek icin girip cikip bisiler yedim. ha ayakta kaldim her ise kosturdum cok guzel oldu ama ne yazikki yaklasik 2 kilo almisim... aceba birazi sumu diye kandiriyotum kendimi ;(((( offf...
birsuru arkadas katilmis aramiza. hepsi de hosgelmis. hepimiz birbirimize gaz verelim insaallah... birde cumalari liste yapmamissiniz neden ki??? neyse artik yapariz kizlar hepinize kolay gelsin. ha birde KANDİLİMİZ MUBAREK OLSUN...
birsuru arkadas katilmis aramiza. hepsi de hosgelmis. hepimiz birbirimize gaz verelim insaallah... birde cumalari liste yapmamissiniz neden ki??? neyse artik yapariz kizlar hepinize kolay gelsin. ha birde KANDİLİMİZ MUBAREK OLSUN...