96'dan 60'a yolculuk..

Merhaba kızlar,

Profil ve geçmiş olarak ben de sizler gibiyim. Yazılanları okuyunca sizlere eşlik etme isteği uyandı içimde :) Kabul ederseniz ben de hem destek olmak hem de eşlik etmek isterim. Hepimize kolay gelsin.

evet kızlar burada tatlı bir rekabet yapalım tmm herkese bol sabır hidayet ver güç versin allahım iradelerimiz taş kesilsin hadi bakalım kurtulalım şu kilolardan..

arkadaşlar 24 yaşındayım 150 boyundayım ve maalesef 96 kilodayım..doğduğumdan beri hep kiloluyum.sürekli duyduğum yeni diyetleri 1-2 gün uygula bırak.bir dönem 60'larda oldum. evlendikten sonra tekrar aldım .nefret ediyorum giydiğinin yakışmamasına ki zorla girmişimdir içine zaten..psikolojim çok bozuluyor.eşim aksine incecik..benim ciddi ciddi dur demem gerek bu gidişata.artık başla bırak diyete kendime olan güvenim inancım kalmadı.son şansım artık.çok sıkıldım bu durumdan.memurum bide çevremde incecik insanlar ben oturunca kat kat olmuş sırt karın.içine çökmüş boyun.ben bile baktığımda nefret ediyorsam bu görüntüden çevremdekiler ne düşünüyor ne diyorlardır artık..evlendikten beri kaç kere diyet girişiminde bulundum ama sonuç aynı hüsran..eşime karşıda artık yüzüm kalmadı.neden çünkü öküz gibi yediğim tatlı, şeker , çikolatadan ki eşim nefret eder tatlılardan onun yerine yiyorum.çok ihtiyacım var ya...AMA BU SEFER İNŞALLAHH OLACAK..destek lütfennnnnnnnnn...

bence bir uzman kontrolünde vermelisin çünkü vermen gereken bir kaç kilo değil malesef sağlıklı ve kalıcı olmasını istiyorsan en iyisi bu ve o zaman diyetini de bozamazsın doktora karşı bir utanma duygusu oluyor insanda ben daha önce öyle yapmıştım

doktor kontrolüne gittim de ne oldu elime bir liste tutuşturdu.dalga geçer gibi konuşmalar ya da bana öyle geldi malum kilolular hep bu kilo muhabbetlerinde aşırı tepki verirler.kendi başıma bunu başaracağımı düşünüyorum.kan tahlilide yapıldı şükür sonuçlar iyi.araştırmayı okumayı seven bir insanım yanlışlarımı doğrularımı aslında çok iyi biliyorum.vereceğim kilolar çok fazla farkındayım çünkü bu yükü taşımak zor gelmeye başladı hem maddi hem manevi.ve başladım.bu yolda gelirken aldıklarımı dönerken tek tek yerlerine bırakacağım.ilk gün pirinç lapası diyeti yaptım.1 kilo verdim tabi suydu bu biliyorum moral olsun diyeydi zaten.koşu bandı aldım yanında bisiklet, twister,sauna eşofman hediye.sauna eşofmanım ve twistırım zaten vardı. birde plates topum.artı eşimin dambılları ve el makası da bana bu yolda çok yardımcı olacaklar.küçük bir spor salonuna çevirdim odamın birini.şimdilik iyi gidiyor.diyetle spor birleşince mucize dedikleri şey gerçek oluyor ve siz bile buna inanamıyorsunuz.bu site bana çok yardımcı oluyor.her zayıflayanı gördükçe aaa diye ağzım açık kalıyor.oysaki aynaya baktığımda kendime aa diye ağzımın açık kalması inanın çok uzak değilmiş bunu anladım.süper bir duygu ufak ufak daraldığınızı hissetmek.bu konuyu açtığımda sürekli yazacaktım ama vaktim olmuyor ara ara yazarım, umarım başarırım ve başarmak isteyen herkes başarır..hoşçakalın.

Back
X