• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

mrb kızlar bugun kı yedıklerım sabah kuru kayısı öğlen pirinç pilavı yoğurt ve bamya vardı menude. ben bamya hiç yemem o yüzden yemedım. biraz pilav ve yoğurt yedım daha sonra da kantınde tost yedım( bu olmamalıydı ama doymamıstım) akşam tost yüzünden bişey yememeyı düşünüyorum. ara öğünler de de çay leblebi ve kuru kayısı yedım. 2.5 ltre de su içtim

Kızlar genelde hangi saatler kaçamaklarınız oluyor :oops: benim genelde öğleden sonra üç dört civarı?

akşam yemeğim bir kepçe bamya,4 adet yaprak sarması ,3 kaşık pirinç pilavı ve bol salata günde 2 -2,5 litrede su içiyorum iki saat tempolu yürüyüş yapıyorum :)

olur tabiki canım ama bol bol spor yap ve çok az ye hazirana kadar tut kendini keşke geçen sene falan başlasaydın o zaman daha iyi olurdu

gerildikçe neden yiyosun canım iradeli ol biraz onun yerine spor yap dans et stresini öyle at mesela benide ağustos gibi istemeye gelicekler ben şimdiden başladım gerilsemde yesem yine bana zararı olcak çünkü

aynen kızlar yeterki inanalım ve kararlı olalım arada küçük kaçamaklar olabilir ama hiç moralimizi bozmayalım

Kızlar bugun ikindi vaktı biraz kaçamak olayını abarttım...ama akşam bir sey yemicem...sekersiz kahve ve yeşil çay içicem...

Bi şey sormak istiyorum...öğlen fazla kaçırınca akşam yemek yemeyerek telafi etmek yanlış mı...bu metabolizma hızı acısından soruyorum...bol su içicem ve yeşil çay...bu yanlış mı olur...çünkü sabah uyanınca mutlu olmak istiyorum...kalori miktarını geçince üzgün oluyorum...bu yıllardır yaptıgım ilk diyet gerçek anlamda ve çok konsantreyim...ne dersiniz....su ve yeşil çay yeterli mi akşam için...

gizembusra cok sagol beni konsantre ettiğin için....diyet olayında tecrübeli arkadaşlardan cvp bekliyorum..

Hmry-19

lütfen umutsuzluğa kapılma....diyete başladın ya gerisi çok önemli değil...elbette bazen bozucaksın...ama istikrarlı ve uzun vadeli yapınca sonuç aldığını görmemen imkansız...tartıda 90 ne ki yaaa...iki ay düzenli diyet yapmaya bakar....arada kaçamak herkes yapar önemli olan onu telafi edip ertesi gün sıkmak biraz...daralınca buraya yaz...hepimiz yanındayız....bi de bi şey söylicem...spor olayı benim ruhuma cok iyi geliyor...kendimi modern ve güzel hissediyorum...

Hmry-19

lütfen umutsuzluğa kapılma....diyete başladın ya gerisi çok önemli değil...elbette bazen bozucaksın...ama istikrarlı ve uzun vadeli yapınca sonuç aldığını görmemen imkansız...tartıda 90 ne ki yaaa...iki ay düzenli diyet yapmaya bakar....arada kaçamak herkes yapar önemli olan onu telafi edip ertesi gün sıkmak biraz...daralınca buraya yaz...hepimiz yanındayız....bi de bi şey söylicem...spor olayı benim ruhuma cok iyi geliyor...kendimi modern ve güzel hissediyorum...
Tşk ederim canım morale ihtiyacım var cidden . Kaçamağın yapıldığı günden sonraki gün telafi edebilirsiniz yazıyor heryerde. Önemli olanı başarmışşın pşman olup akşam yememek iyi. Ben onu yapamıyorum o gun bir parçayla bozmuşsam bütün gün istediğimi yiyorum nasılsa yarın başlıycam diye. Emin ol bu daha kötü. Böyle kilo artışıda oluyor.

günaydın kızlar :) sabah kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 kase salata
1 dilim çavdar ekmeği
papatya çayı

Mrb arkadaşlar:
Kahvaltı: 1 dilim peynir
1 tatlı k. bal
Tere
1 Dilim K. ekmeği
Çay