Iyi tatiller canimKizlar slm yarin tatile cikiyoruz ailecek umarim hersey dahil konseptte kilo almadan gelirim proteinmi takilsam
Çok güzel canımKizlaar
yuruyusumu yaptim geldim 7.500 adim
231 kalori
4.9 km
Insallah heep beraber[/QUOTE]TE="Nisaeylemmir, post: 47021012, member: 748825"]30 olmadan yani mayıs 2017 de istediğim kiloda olucam canım inşlh Allahın izniyle:)
Benm sütle aram yok sabah yumurta yoğurt peynrle bszen öğln yoğurtla akşmda et balık çeşiti ne olursa. O sana kalmş bişi artık
Bugnkü menüm
Sabah peynirli bir yumurta bi salatalk çay
Öğlen yok
Akşam kırmızı et yoğurt
Bol su. Spor yaparsam yazarm
Benimde öyle oluyor reglden önce açılıyor iştahmYarim dilim nuttelali ekmek yedimm reglim yaklasti ya bogazim acildiii
Benimde öyle oluyor reglden önce açılıyor iştahm
Bugun gecmiste yarin Icin söz ver bakiimSanki bugün hic diyette degilim gibi herseyden yedim ve halada yemek istiyorumm
kendime cok sinir oldumm
cumartesiye kadar tartilmicamm
yarin tartildigim zmn fazla cikicamida biliyorummm
Offff morelim bozulduuuu yaaa
BayiliriiiimYarim dilim nuttelali ekmek yedimm reglim yaklasti ya bogazim acildiii
Ben bugun turkbskkalina gittim gri kapakli uludag yok saru ve turuncu kapak vardi almadim[/QUOTE][QUO="Muruvet, post: 47023020, member: 748780"]İftarda tavuk haşlama içtiğim suyun ve limonata nin sayısı belirsiz:) Sahur yok
Tum tavukmuydu:)İftarda tavuk haşlama içtiğim suyun ve limonata nin sayısı belirsiz:) Sahur yok
Canim bim varmı orada sanmıyorum ama biz ordan alıyoruz resmi cektim de resim boyutu büyük yuklemiyo[/QUOTE]Ben bugun turkbskkalina gittim gri kapakli uludag yok saru ve turuncu kapak vardi almadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?