- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Bende şimdi 1 kase sütlaç yedim:)[/QUOTE]Tmm anlastikkk ozm :)
Canlar kızkardeşlerimle parka gtmiştik bi şişe kola ve birsürü çekirdek çitlediler ama ben ağzma sürmedm linonlu çayımo içtim. Yarında pro yaparm diye düşünüyorum ama perşembe kızkardeşime davetliym :) ne yerim neler olur bilemem
Tiksinme olmaZmı kızz ögln midem çook kazınıyor ama midem bişi tutmuyo yemiyorum meselaAyyy afferimm kiz sanaaa
kac gündür hic migden bulanmadimi tiksinme fln olmuyormuu
Terbiyeli tavuk corbasiSende uyuyamamissin demekkii benim gibi
negüzell sevenin cokmuss
Fazla yeme tadimlik yersin artik benim gibi saldirma sakin sonrasinda pisman olursunn
Terbiyeli tavuk corbasi
etli taze fasulye
bool salata yedim
pilav
tatli
hurma yemedim
Tiksinme olmaZmı kızz ögln midem çook kazınıyor ama midem bişi tutmuyo yemiyorum mesela
Şuan öyle tokumki inanamassın canım yarın nekadar gider bilmiyrm.:)[/QUOTE]Ağırlık pro olmuş canım. Kız tartılmamşmıydn bugün?
Afiyet olsun guzelim miktar az deyilmi onlarla doyulmaz tabi istahin acilir
Bi hafta ful yedm buda ceza olsun. Bu diyete başlamaya karar vermek daha zor benim içim. Karar verip ilk eksi mi tartıda görünce gaza geliyorum işte. Ama bugin çok tuhafm bitkinim gözlerm kararıyor falan.az yiyorum heralde ama midem kaldrmıyor napiimMasallah kiz ben dayanamazdin iyi sen durabiliyorsunn
Tartılmadım cnm[/QUOTE]Şuan öyle tokumki inanamassın canım yarın nekadar gider bilmiyrm.:)
Allah razı olsun canim evet anlatılacak gibi değil gerçekten deprem öncesi yaşanan sıcaklık gibi aynı Allahım korusun öğleden sonra dilimiz damagimiz kuruyo şu içmekten yemek yiyemiyorum zaten ekmeğin tadını unuttum
Hemde çook görünüyor yerii yaa
Başka bir yerden ulaşma şansımızda yokHemde çook görünüyor yerii yaa
Bende özledim
Bilemiyorum vallahaAcaba yazdiklarimizi okuyormudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?