Canım sanada maşallah sende çok güzel gidiyorsun.
Yola devamdaa midem saf proteini kaldrmıyor artık zorluyrm resmen eksi görmek çook güzel çünküü. :))
Adanaya gel cankizim 3 sattı 500 gr gidiyo sıcakta eriyo sun resmenYok kiz neresi güzel 100gr veriyom günlük
Adanaya gel cankizim 3 sattı 500 gr gidiyo sıcakta eriyo sun resmen
Evet canım bugün yapcm yarnda yapmayı düşünüyorum nasip artık. Şu 89 u bi görseydm 9 lu sayılardan bi kurtlsaydm..Daha devam ediyormusun cnm proteinle
Poğaça biraz fazla kaçmış gibi cankızımmBugünkü menüm
sabah 2tane pogaca domates peynir
1tane redbull ictim
Öglen 1tane pogaca yarim domates 1dilim peynir
misir gevregi 1kase
aksam yok
3litre su
Spor yok ayaklarim cok agriyor
bugün cok kacirdimm
Evet bukadar pogoca niye yedin cnmBugünkü menüm
sabah 2tane pogaca domates peynir
1tane redbull ictim
Öglen 1tane pogaca yarim domates 1dilim peynir
misir gevregi 1kase
aksam yok
3litre su
Spor yok ayaklarim cok agriyor
bugün cok kacirdimm
Regl doneminde dusunuyorumSende dene canım bayaüı eksi gösteriyor ibre:)
Evet canım bugün yapcm yarnda yapmayı düşünüyorum nasip artık. Şu 89 u bi görseydm 9 lu sayılardan bi kurtlsaydm..
Poğaça biraz fazla kaçmış gibi cankızımm
Evet bukadar pogoca niye yedin cnm
Evet canım bende şuan reglm diye yapıyorm zaten oruçluykn zor olur.Regl doneminde dusunuyorum
Yap bencede canım bayağı fark ettiriyr inan iki günde vucudmda öyle incelme olduki. Menünde erken yemşsn bir sıkıntı olmz inşallah canımVallq masallah iyi dayaniyorsun
bende yapicam yarin ins
Evet canım bende şuan reglm diye yapıyorm zaten oruçluykn zor olur.
Yap bencede canım bayağı fark ettiriyr inan iki günde vucudmda öyle incelme olduki. Menünde erken yemşsn bir sıkıntı olmz inşallah canım
Benm sütle aram yok sabah yumurta yoğurt peynrle bszen öğln yoğurtla akşmda et balık çeşiti ne olursa. O sana kalmş bişi artıkCnm süt yogurt yumurta et tavuk fln demi yeniliyordu sen ne yiyorsun
Evet canım erken anne oldum yavrularımı tamamladm Allah ın izniyle. Şimdide benim kendime bakma vaktim:))Nisa 29yasindasin 5 cocugunmu var bebisim masallah valla ben 33 yasinda dogurdum ilkini ikinciyide 37
30 olmadan yani mayıs 2017 de istediğim kiloda olucam canım inşlh Allahın izniyle:)Ins canim hic vakit kaybetme 30un dan sonra kilo cok zor gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?