Hani kız nekadar vermiştin fark kaçtı?:)) hatrlamıyomTartildim yaNisaeylemmir
Böreek cok severimBu günkü menüm
1 dilim börek
1 kase mercimek çorbası
2 yemek kaşığı hünkar beğendi
15 dk yürüdüm
7 bardak su içtim inşallah sahura kadar bir kaç bardak daha içerim
Hadi hayirlisiYarın orucum olabilir tutarm inşallah.iki dilim kavun az domates salatalık bi haşlanmş yumurta yedm şimdi. Dolayısoyla yarın akşam üstü tartılıcam.
Masallah tatlimTebrik ederim canım gayet güzel vermişsin. Benmde 15 e yakın gitti kaldı 15 :)
86 kiloyum:)12 kilo gitti 11 kilom kaldiöle yarıdan az hedef:)Hani kız nekadar vermiştin fark kaçtı?:)) hatrlamıyom
Onu okudum kız dünden bıgüne kaç gitti diyom:))86 kiloyum:)12 kilo gitti 11 kilom kaldiöle yarıdan az hedef:)Nisaeylemmir
Tşkler canım. Tam 26 martta başladım ilk ay 6 kilo verdm kilom fazlaydı çünkü diğer ay 5 bu ayda 4 . Giderek azalması korkutuyo beni ama ramazanda yemek düzeni bozldu ondandr heralde . Senin vucutta yağ çok kalmamş ondan okadar vermişsin gayeet güzel. Ben senin kiloya gelince verebilecekmiym okadar acabaMasallah tatlim
Ne zaman baslamistin
benimde 1 ayda 2.200 gr gitmis
300 gr cik :)Onu okudum kız dünden bıgüne kaç gitti diyom:))
İyiymiş kııı tebrikler cicim300 gr cik :)
Tebrik ederim canım bende hurma diyetini pazartesinden sonra yapacam canım igsallah 80 inerimBenimde 5 günlük proda yarn belli olacak ama tahmini en düşük 300 vermişsem 2.600 gr vermiş olcm. Bu diyetn bi yanı çok güzel acaip inceltiyo insanıı özellikle beli. Artık herkes beni görünce şoka giriyo nekadar zayıflamşsn nasıl yaptn soruları geldkçe çooook mutlu oluyorum. Ve hedefime ulaşana kadar durmiycm artık inşallah. Ayda bir bu diyeti yapcm ama öyle düşünüyorum..
Muruvet hatim bittimiTebrik ederim canım bende hurma diyetini pazartesinden sonra yapacam canım igsallah 80 inerim
Bende o 300 gramcik bile yok300 gr cik :)
Günaydın protein işe yaraması lazmdı acaba reglmi olacaksn şişkinlik bence. Birde sen hep saat 12lere yakon tartlmıyomuydnGünaydinn bugün tartildim 89.00ciktim en son 88.800 cikmistim busefer protein hicbi ise yaramadi bende demekki
Evet iki gündür çok sıcak dün 41 dereceyi gördük, tabii hissedileni daha fazlaBöreek cok severim
1 dilim beni kesmez o yuzden agzima vurmam vurursam dayanamam
7 bardak su masallah
istanbul sicakmi elifcigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?