Ayni kisimi bilmiyorumvildangel dikkat et ne istiyomuş aynı kişimi?
Sinir bozacak bişi yok canım arada kaçıyor olur öyle takma kafana. Stres yapıncada vuct yağ üretiyr kız
Bu sefer sadece abla merhaba yazmis
bana nasil taksinki ilk msj önceki rumuzuma gelmisti
Cevap versem belki acilirdaAy dogruyaa sen degistirdin
ne istiyorki acaba
Yok hayatım ben bu diyetle veriyorum böyle. Normal diyetimi yapınca asla hergün kilo vermiyorumki dikkat ettiysen normal diyet yapınca hergün de tartılmıyorum. Tşkler canım benim ben yinede ikinciyi kilom sayıcm. Sende bugün yaptnmı saf pro?
Cevap versem belki acilirda
Ben tırsarim boyle seylerden
Bugün protein yapıcaktın öyle demiştinYa dün bilmiyorum nolduysa ama bugün dikkat etcem ins
Bugün yanlız bile yapsan etkili bir eksi görürsün yarın canımBugünde yapiyorsan yarin kesin kurtuluyorsunnn ozm 9lu rakamdan
evt deniyorum ins bozmam benim migdem kaldirmiyor nedense ama yapicam bugün dünkü yedigim pogacalar icin cezaaa
Boşver cvp verme bidaha yazarsa yine şikayet etCevap versem belki acilirda
Ben tırsarim boyle seylerden
Yarın kurtulacam o kesin evet ama yarın kızkardeşime davetliym kesinde herşeyden azcıkta olsa yerim bi iki gün tartılmam o arada toplarm zaten kesin:)Bugünde yapiyorsan yarin kesin kurtuluyorsunnn ozm 9lu rakamdan
evt deniyorum ins bozmam benim migdem kaldirmiyor nedense ama yapicam bugün dünkü yedigim pogacalar icin cezaaa
Bugün protein yapıcaktın öyle demiştin
Yarın kurtulacam o kesin evet ama yarın kızkardeşime davetliym kesinde herşeyden azcıkta olsa yerim bi iki gün tartılmam o arada toplarm zaten kesin:)
Bugün yanlız bile yapsan etkili bir eksi görürsün yarın canım
Günaydın kizlar
2 saat oldu boynum tutulmuş çok agriyo akşam duş aldım klima karşısında yattım ondan olmaliGünaydinn yenimi kalktin
Ayy canim gecmis olsun dikkat et canim ya2 saat oldu boynum tutulmuş çok agriyo akşam duş aldım klima karşısında yattım ondan olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?