Teşekkürler canimAyy canim gecmis olsun dikkat et canim ya
Menü süper canım bu menüyle en az -500 gidecek güven bana. Akşamı çok geç yeme ama 8 den sonra yani.Bugünkü menüm
sabah 2tane haslama yunurta
öglen bolca firinda kanat
aksam ikitane daha yumurta yerim
2litre su
30dk yürüyüs
Canım çok geçmiş olsun klima çok kötü işte bütün kemikleri öyle yapıyor2 saat oldu boynum tutulmuş çok agriyo akşam duş aldım klima karşısında yattım ondan olmali
Menü süper canım bu menüyle en az -500 gidecek güven bana. Akşamı çok geç yeme ama 8 den sonra yani.
Canım çok geçmiş olsun klima çok kötü işte bütün kemikleri öyle yapıyor
Kizlar sasilacak bisey özelden gelen msj gene silinmis
biri benimle dalgami geciyor acaba
2 saat oldu boynum tutulmuş çok agriyo akşam duş aldım klima karşısında yattım ondan olmali
Öğlen yemeğinle ve akşamda bi kasede yoğrt ye canım.doyman gerekirdi ama. Çünkü tok tutuyo protein. Bak ben sabah bi yumurta ve yoğurt yedim şuAn halszlik var ama açlık hissetmiyorum midemde tutmuyo zorlayamıyorumInsallahh giderr ama ben hic doymadim yaa
Arkadaş kremler övdü biraz agriyo valla boynumu donderemiyorum dışarı kavruluyo markete gittim bayilacaktim klima açık uzanıyorum
Tebrik ederim canım gayet güzel vermişsin. Benmde 15 e yakın gitti kaldı 15 :)86 kiloyum:)12 kilo gitti 11 kilom kaldiöle yarıdan az hedef:)
Sanada tepkiler şekerim hedefin kacTebrik ederim canım gayet güzel vermişsin. Benmde 15 e yakın gitti kaldı 15 :)
Boyun kacSanada tepkiler şekerim hedefin kac
Şuanki hedefim 75 sonra 70 inşlh.boyum 1.63 canımBoyun kac
Bende tık yok
Evet önemli olan o canım almaman.Bende tık yok
74.400
kac gundur ayniyim
bi yandan seviniyorum hic deyilse
kilo almiyorum diye
Hhu huuu nerdesinizz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?