Asla çok sinirliydi zaten engel kalmış bize yazdı ama dönmem dedi
:-( Size söylemişte aklınızda tutmamşsınız kiAsla çok sinirliydi zaten engel kalmış bize yazdı ama dönmem dedi
Yine engellenmiş canımEngel kalktiysa gene yazar
Yine engellenmiş canım
Hemen silindi:-( Size söylemişte aklınızda tutmamşsınız ki
En cok sen sordun diye memnun olmus:-( Size söylemişte aklınızda tutmamşsınız ki
Aslie_aslie16@hotmail.com e posta adresi mail at siteyi öğren ben yolliyanadim:-( Size söylemişte aklınızda tutmamşsınız ki
Tabiki hoşgeldin kendini tanit canım isim kilo boy ne kadar verdinKIZLAR BENDE ARANIZA KATILABİLİR MİYİM?
Kaç kiloydun oncedenHoşbulduk canım adım ceylan yaş 29 boy: 160 gelelim kiloya 90,01 sabah tartıldım.ilk de 90 arı görüyorum. resmen yıkıldım.
evlendiğim zaman yani bundan 6 ay önce 80 kiloydum ve hiç bir zaman 85 in üzerine çıkmamıştım. Sağolsun benim böcük kocam yemiyorum diye kızdığından tıka basa yer olmuştum ve sabah tartıldım aman Allahım 90 kilo 100 gr görünüyorum. tabii sonraki kafa yeme işide bana düştü. böcüküme söylendimde söylendim :)Kaç kiloydun onceden
Verirsin vermede Lazım bu kiloyla hamile kalırsan 110 olursunevlendiğim zaman yani bundan 6 ay önce 80 kiloydum ve hiç bir zaman 85 in üzerine çıkmamıştım. Sağolsun benim böcük kocam yemiyorum diye kızdığından tıka basa yer olmuştum ve sabah tartıldım aman Allahım 90 kilo 100 gr görünüyorum. tabii sonraki kafa yeme işide bana düştü. böcüküme söylendimde söylendim :)
Bende yollayamadım cnmMerhaba kızlar muruvet inan sabahtandr şu e postayı göndermek için uğraşıyorum. En son başardım yazdm şimdide gönderilmiyor diyor. Bi hal hatrını sorsaydm ya
Hoşgeldin aramıza canım birlikte verecez kilolarımızı inşlh meraklanmaevlendiğim zaman yani bundan 6 ay önce 80 kiloydum ve hiç bir zaman 85 in üzerine çıkmamıştım. Sağolsun benim böcük kocam yemiyorum diye kızdığından tıka basa yer olmuştum ve sabah tartıldım aman Allahım 90 kilo 100 gr görünüyorum. tabii sonraki kafa yeme işide bana düştü. böcüküme söylendimde söylendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?