Ben genelde karataya uygun beslenmeye calisiyorumSaol cnm...
Sporda gereklide evde ne kadr spor yapabilirim bilmiyorum .disarida yuruyus sansim yok.
Evde bir adet plates topumdan baska spor aletim yok...
Ve sizler ne yeyip iciosunuz?neler yapiosunuz?
Hoşbulduk canımTabiki canim hosgeldin
Anladim cnm.saol cevabin icinBen genelde karataya uygun beslenmeye calisiyorum
Calisiyorum cunku ramazan bazen davetlere gidiyoruz bazen camide yiyoruz
Bana uygun fazla cikmiyor
bende azar azar yada secerek yiyorum
cogu zaman sahurda yemiyorum
yersemde ekmek yok kahvalti turu+ceviz
Ben tek ögun yiyorum canım iftarda sahur yok 4 aydır ekmek yok ne yaparsam azar azar yiyorumSaol cnm...
Sporda gereklide evde ne kadr spor yapabilirim bilmiyorum .disarida yuruyus sansim yok.
Izmirliyim ama üniversite okuduğum ile burdura gelin geldimHangi ildesin
Hımmm demekki esin üniversite arkadaşın mutluluklar canimIzmirliyim ama üniversite okuduğum ile burdura gelin geldim
Tatlim Istedikten sonra oklavayla bile spor yapabilirsinki ne guzel topunda varmisSaol cnm...
Bende oruc tutunca tek ogun yani iftarda yiyorum.. saol cnm cevabin icinBen tek ögun yiyorum canım iftarda sahur yok 4 aydır ekmek yok ne yaparsam azar azar yiyorum
Yok tatlim esim kargocu universitedeyken cik alisveris yaptim internetten oyle olunca kocada bedava dediler aldim.Hımmm demekki esin üniversite arkadaşın mutluluklar canim
Sende hoşgeldn aramıza canım.Anladim cnm.saol cevabin icin
Evim 4uncu katta .dublex deil keske olsa :)Tatlim Istedikten sonra oklavayla bile spor yapabilirsinki ne guzel topunda varmis
bi donem bende plates yaptim
3 cocugum olmasina regmen bide kilo tabiki göbegim dumduzdu topla yapabilecegin cok hareket var
hatta oturdugun binada merdiven varsa sabahaksam bi sayi belirleyip inip cikabilirsin(kizimin evi dublex karatay usulu beslenerek ve merdiven inip cikarak baya kilo verdi)
Birde ip atlayabilirsin
ben ip atlayamiyorum zemin katta olmama ragmen yukariya ses gidiyor bende banyoda atlar gibi yapiyorum:))
Ooo oda guzelmis:)Yok tatlim esim kargocu universitedeyken cik alisveris yaptim internetten oyle olunca kocada bedava dediler aldim.
Hosbuldum cnm saol ..Sende hoşgeldn aramıza canım.
Bu güzelmiş:)))Yok tatlim esim kargocu universitedeyken cik alisveris yaptim internetten oyle olunca kocada bedava dediler aldim.
Benim dublex inip çıkıyorum zaten bişi lazım yukarda çık al in çık :)Evim 4uncu katta .dublex deil keske olsa :)
Asagi inip ciksam komsular napio bu der biraz dedikoducu tipler
Bende evde pişen herşeyden azar azar yiyırum . Ekmeği hayatımdan çıkardım va akşam meyve dahil bişey yemedim yemekten sonra. Şimdi ramazan dolaysıyla sahur yapıyorum bir yumurta domates falan. Evde bandm var hergün olmasada yürüyorum ve egzersz yapıyırum. Ayrıca hergün ne yediğimizi paylaşıyoruz tartı günümüz yok istediğimz zaman tartılıyrz.Hosbuldum cnm saol ..
Ahahaa demekki adami bedavaya getirdinYok tatlim esim kargocu universitedeyken cik alisveris yaptim internetten oyle olunca kocada bedava dediler aldim.
Ben sansliyim o konuda sanirimAhahaa demekki adami bedavaya getirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?