97 kiloyla tekrar basliyorumm

Saol cnm...
Sporda gereklide evde ne kadr spor yapabilirim bilmiyorum .disarida yuruyus sansim yok.
Evde bir adet plates topumdan baska spor aletim yok...
Ve sizler ne yeyip iciosunuz?neler yapiosunuz?
Ben genelde karataya uygun beslenmeye calisiyorum
Calisiyorum cunku ramazan bazen davetlere gidiyoruz bazen camide yiyoruz
Bana uygun fazla cikmiyor
bende azar azar yada secerek yiyorum
cogu zaman sahurda yemiyorum
yersemde ekmek yok kahvalti turu+ceviz

Saol cnm...
Sporda gereklide evde ne kadr spor yapabilirim bilmiyorum .disarida yuruyus sansim yok.
Ben tek ögun yiyorum canım iftarda sahur yok 4 aydır ekmek yok ne yaparsam azar azar yiyorum

Saol cnm...
Tatlim Istedikten sonra oklavayla bile spor yapabilirsinki ne guzel topunda varmis
bi donem bende plates yaptim
3 cocugum olmasina regmen bide kilo tabiki göbegim dumduzdu topla yapabilecegin cok hareket var
hatta oturdugun binada merdiven varsa sabahaksam bi sayi belirleyip inip cikabilirsin(kizimin evi dublex karatay usulu beslenerek ve merdiven inip cikarak baya kilo verdi)
Birde ip atlayabilirsin
ben ip atlayamiyorum zemin katta olmama ragmen yukariya ses gidiyor bende banyoda atlar gibi yapiyorum:))

Evim 4uncu katta .dublex deil keske olsa :)
Asagi inip ciksam komsular napio bu der biraz dedikoducu tipler

Hosbuldum cnm saol ..
Bende evde pişen herşeyden azar azar yiyırum . Ekmeği hayatımdan çıkardım va akşam meyve dahil bişey yemedim yemekten sonra. Şimdi ramazan dolaysıyla sahur yapıyorum bir yumurta domates falan. Evde bandm var hergün olmasada yürüyorum ve egzersz yapıyırum. Ayrıca hergün ne yediğimizi paylaşıyoruz tartı günümüz yok istediğimz zaman tartılıyrz.

Kızlar is yerinde oruc tutarken fenalastigim icin oruc tutamiyorum. Diyetimi devam ettiriyorum bir haftadir.bugun bu saate kadar yediklerimi yazayim cok mu ya da yanlis nisey var mı?
Sabah 1 tane zeytin bir dilim domates yarim salatalik bir leblebi kadar peynir
Öğle 1 dolma yarim kase çorba yarim kase yogurt 1 yk firinda yapilmis türlü ayrica hic su icmedigimi farkettim hergunde 3 litre tarcinli su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…