Keşke yönetimle bu denli zitlasmasaydi ne güzeldi şurda günümüz ne işin var öyle yerlere yorum yapiyosunBende yollayamadım cnm
Bende ondan korkuyorum canım bayramda ailemin yanına gidicem düğünden sonra ilk defa görücekler beni hele laflardan daha çok korkuyorum.Verirsin vermede Lazım bu kiloyla hamile kalırsan 110 olursun
Hoşbulduk canım inşallah canım yaa artık şişko olmak istemiyorumHoşgeldin aramıza canım birlikte verecez kilolarımızı inşlh meraklanma
Ev hanimimisinHoşbulduk canım inşallah canım yaa artık şişko olmak istemiyorum
Hayır canım çalışıyorumEv hanimimisin
düğünden 2 hafta sonra işe başladım.Ev hanimimisin
Ne iş yapiyosundüğünden 2 hafta sonra işe başladım.
Canım regl dönemndesn takma vereceksin merak etmeGünaydinn bugün gene 89.00ciktim
aksamlari yemiyorum ztn neden hic gitmiyorr takildii kaldii
Keşkee yaaa ne güzel gidiyoduk beraberr. Olmamasına alışamadımKeşke yönetimle bu denli zitlasmasaydi ne güzeldi şurda günümüz ne işin var öyle yerlere yorum yapiyosun
Normalde bilgisayar programcısıyım fakat şuanda özel bi şirkette sekreterlik yapıyorum.Ne iş yapiyosun
Sorun etme cankizim bende takili kalmistim gunlerce dun hoop diye gittiGünaydinn bugün gene 89.00ciktim
aksamlari yemiyorum ztn neden hic gitmiyorr takildii kaldii
Tabiki canim hosgeldinKIZLAR BENDE ARANIZA KATILABİLİR MİYİM?
Sende hosgeldin tatlimMerhaba kizlar
Boy:167 suanki kilom 82
Yas 21. Ev hanimiyim
Yaklaaik 17 aydir evliyim 73ile evlenmistim 87ye kadr ciktim .bugun tartida 82yi gordum mutlu oldum demekki yapabilirim verebilirim
.. Benide araniza alirmisiniz?
Hangi ildesinNormalde bilgisayar programcısıyım fakat şuanda özel bi şirkette sekreterlik yapıyorum.
Saol cnm...Sende hosgeldin tatlim
Insallah sende istedigin kiloya cabuk dusersin
ne guzel yasinda daha cok kucuk
Eger azimli devam edersen bizi sollarsin bile
HosgeldinMerhaba kizlar
Boy:167 suanki kilom 82
Yas 21. Ev hanimiyim
Yaklaaik 17 aydir evliyim 73ile evlenmistim 87ye kadr ciktim .bugun tartida 82yi gordum mutlu oldum demekki yapabilirim verebilirim
.. Benide araniza alirmisiniz?
Hosbuldum masallah 98 den 86ya dusmussun bravo hedefine cok yakinda ulasirsin cnm...Hosgeldin
Teşekkürler canim igsallah sende verirsin cnnHosbuldum masallah 98 den 86ya dusmussun bravo hedefine cok yakinda ulasirsin cnm...
Bende 87yi gordum en son bugun 82 olmusum insallah senin gibi digerleri gibi verebilirim....
Insallah saol cnmTeşekkürler canim igsallah sende verirsin cnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?