Tamam canım doğru yemişsin tamamKızzz iftarda beş sahurda 5 yedim.senin dediğin gibi olsa ki bende gördüm tek sayıyı 9 yesem bi ögn 4 yemem lazm yine çift oluyor nasıl olacak?
Dayanabilirsen tut kendiniVallaaaaa coook az kaldiiii dayanamiyorum ins bozmammm
Dayannnn yeme canimVallaaaaa coook az kaldiiii dayanamiyorum ins bozmammm
Menü iyi çekirdek olmayaydı ablam afyet olsun. Yeni farkına vardm 3 aydr çekirdek çitlememişim abooooBenim iftar menum
1 kepce corba
biraz bulgur pilavi
bir kepce cacik
1 but
eve gelince
1 kase cekirdek
Nefret ediyorum öyle bünyelerdeen bi örnekte eşiimm yiyor yiyor aynıı ya sinir oluyrm... Bu arada haklısn cankızz az yenirsede veriliyor zatenn hurma diyeti bana göre değil pro bana göre en iyisiiiBenimkii pizza yiyorrrrrr
canimmmmmmmm cektiiiiiii
keskee bende istedigim kadar yesemde kilo almasammmmn
Yedinmii kızzzzVallaaaaa coook az kaldiiii dayanamiyorum ins bozmammm
Sesi cikmadigina gore yedi heraldeYedinmii kızzzz
Haklisinda cekirdegin bana zarari yokda ramazanda yedigim saatte sıkıntı varMenü iyi çesıkk olmayaydı ablam afyet olsun. Yeni farkına vardm 3 aydr çekirdek çitlememişim aboooo
Evet canım olabilir sen kendi metobolzmanı dahA iyi tanıyorsn tabiHaklisinda cekirdegin bana zarari yokda ramazanda yedigim saatte sıkıntı var
O benm gibi nefsine yenik düşmez diye tahmn edyrm.Sesi cikmadigina gore yedi heralde
InsallahO benm gibi nefsine yenik düşmez diye tahmn edyrm.
Tussuz çitleyin ben öyle yapıyorumMenü iyi çekirdek olmayaydı ablam afyet olsun. Yeni farkına vardm 3 aydr çekirdek çitlememişim aboooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?