Ay amin amin tuttum bu dilegiAmin canim igsallah Allah hepimizi incecik etsin
Busabah biraz midem kazndı durdu. İftara yakın tartılıcam. Bugün ve yarında yapcm inşlh
Hurma cift sayı yenmez canım bak internetten istersen tek yemen lazım 9 yeBen bu tartmdan bişi anlamadm ilkin 89.7 gösterdi sonra nekadar çıktıysam ya 90.0 ya 90.3 yA 90.1 çıkardı. Böyle çıkınca şevkimde kırıldı tabi. Neyse bugünde yapacam bakalım. Günlük 21 tane hurma 3 kase yoğurt diyor ben 10 tane iki kase yoğurt yedim bişi anlamadm.
Kızzz iftarda beş sahurda 5 yedim.senin dediğin gibi olsa ki bende gördüm tek sayıyı 9 yesem bi ögn 4 yemem lazm yine çift oluyor nasıl olacak?Hurma cift sayı yenmez canım bak internetten istersen tek yemen lazım 9 ye
Hayırdır nereye canım?Kizlar bende bisey yemeyi unuttuydum
bugun biraz bavul hazirladim
bi baktim saat 4 olmus 5 tane hurma yedim
suda 1 litreye yakin olmustur
2 kupada kahve
Ben bu tartmdan bişi anlamadm ilkin 89.7 gösterdi sonra nekadar çıktıysam ya 90.0 ya 90.3 yA 90.1 çıkardı. Böyle çıkınca şevkimde kırıldı tabi. Neyse bugünde yapacam bakalım. Günlük 21 tane hurma 3 kase yoğurt diyor ben 10 tane iki kase yoğurt yedim bişi anlamadm.
Carsamba baska sehirde beyimin akrabasi var önce orayaHayırdır nereye canım?
Resmen el yapimi paste ve keklere aşeriyorumAz önce aglayan kek yaptim esim istedi diye tadina bile bakmadimm
ins aksam benimki geldiginde yemem
cok canim cektiii
direniyorummmmm ins yemicem
Carsamba baska sehirde beyimin akrabasi var önce oraya
Persembe Türkiyeye(once istanbul) sonra sivas
Resmen el yapimi paste ve keklere aşeriyorum
O yuzden evde kendim yapmiyorum
aman deyim cankizim sakin niyeti bozma(yemeeeee)
Beş farklı rakam çıktı bilmiyrmki nekadar verdiğğmiYanii nekadar vermis oldun günlük
Kazasz belasız gelip dönün inşlh canmCarsamba baska sehirde beyimin akrabasi var önce oraya
Persembe Türkiyeye(once istanbul) sonra sivas
Beş farklı rakam çıktı bilmiyrmki nekadar verdiğğmi
Ben sadece iki öğn yediğim için acıkıyorum midem kazınıyo garibim oruçlu oldğm için susuyor:)))) yarında güzel bi eksi görmessem sinirlenip bırakırm biliyrmKeske bi 5dk bekleyip tekrar tartilsaydin
nasil tok tutuyormuu
Ben sadece iki öğn yediğim için acıkıyorum midem kazınıyo garibim oruçlu oldğm için susuyor:)))) yarında güzel bi eksi görmessem sinirlenip bırakırm biliyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?