- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Benim yeşil kahve sayesnde lavabo sorunum yok zaten de buda ekstra olsa daha güzel olur.Evet cnm günde 3 kez lavaboya cikiyosun
Bende Ilk defa yedim ve ilk defa gordum[QUOTEilk de"Nisaeylemmir, post: 47149290, member: 748825"]Menün iyi canım afiyet olsun.
Box nedir bilmiyorum patates kızartması miktarı?oda önemli bide sabahta iki kurabiye hurma yemiştn bide. Bugün fazlamı olmuş sanki ablam?
Canım cankızımm benim menü 5 hurma bi kase yoğurt içecekte soğuk çay ve uludağ acaip susamıştm. Hurmaları yedm hemen bağırsaklar homurdanmaya başladı. Allah izin verirse 3 gün yapiyim bi bakalım faydasına göre devamda edebilirm.sahurdada 3 yada 5 tane daha ve yoğurt yiyecm..
Benimde yoktu zaten canım hurma daha iyi etti yaniBenim yeşil kahve sayesnde lavabo sorunum yok zaten de buda ekstra olsa daha güzel olur.
Çok güzel afiyet olsun iyi geceler canimBi hafta sonrasnda yürüme imkanım oldu 35 dk da 3 km yürüdüm arada koştm.30 dk egzersz yaptm duş alıp az etraf toplayıp sahur yapcm inşlh
Aha yeni yatağa girdim iş bitmiyo yaa çok yoruldmm. İyi geceler tAtlııımm:)..Çok güzel afiyet olsun iyi geceler canim
günaydın canım teşekkür ederim :)Senide tebrik ederim canım birgün için süper bir eksi:)
Günaydın canımgünaydın canım teşekkür ederim :)
Hayırlı kandiller hayırlı nurlu cumalar canım. Allah razı olsun
Çok kötü değil canım yarın yine verirsinHayirli kandillerrr
bugün 200gr almisim tam 88ciktim
Çok kötü değil canım yarın yine verirsin
Günaydiin
hayirli kandiller
hayirli cumalar
Allah im bu mubarek gunde hepimizinde gecen iyi ve hayirli dilekleri gerceklestirsin
hastalara sifa dertlilere deva versin insallah
Amin canim igsallah Allah hepimizi incecik etsinGünaydiin
hayirli kandiller
hayirli cumalar
Allah im bu mubarek gunde hepimizinde gecen iyi ve hayirli dilekleri gerceklestirsin
Amin canımGünaydiin
hayirli kandiller
hayirli cumalar
Busabah biraz midem kazndı durdu. İftara yakın tartılıcam. Bugün ve yarında yapcm inşlhIns ya olsun önemli olan 9lu rakamlarda degilim artik
Sen naptin nasil gidiyor hurma diyetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?