- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Çok güzel canım. Nerdeyse muruvet ablaya yetiştin kız maşallhBugün yediklerim
sabah yok
öglen schnitzel yedim
aksam sekerli kahve ictim
2litre su
30dk yürüyüs
İnşallah canım benimIns almamissindir aldiysanda fazla aldigini sanmiyorumm
Ne güzel bü duygu demiii:))Bugün herkes farketti kilo verdigimii:)
Tabikide zorladilar ye bisey olmaz diye bende olur olurrr yemicem sagoll dedim
sanki yemedigim yermi dedim
Çok güzel canım. Nerdeyse muruvet ablaya yetiştin kız maşallh
Ne güzel bü duygu demiii:))
Bayramın hüzünüde vardı dedemin mezarına gidemeyeşimz elini öpemeyeşimz o apayrı bi acı. Bide güzel yanıda herkesin bana baktığndaki şaşkın bakışları ve geri gelen özgüvenim çok şükür:)
Demi kızzz neden olmasnnVallaa cnm cok iyii gidiyoruzzz
benim ilk hedef 80 sonra 70 sonrada 60 insss niye basaramiyimkiii belki 55 bile olurrr ayy gazami geldim ne :):)
Ordada etkisi olur sauna ve yüzmenin eksilme olur diye düşünüyorum. Sabah akşam bir saat çok bence canım 40 +40 yap şimdilik sonra zamanla arttır. Benim bide burda bayram ziyaretlerm misafirlerim olucak. Bi hafta sonra annem gelck bi hafta kalck bende sonra o gdnce görümcem gelecek yoğn geçecek. Yinede elimden geldkçe yürüyşmü egzerszmi yapıcam fırsat buldkça inşlhAynen kızlar hepinizi tebrik ediyorum bende çok mutluyum görenler kilo vermişsin diyo termal deyim saunada iyice terleyip havuzda yüzüyorum cumartesi kadar burdayım Allah izin verirse pazartesinden itibaren evde hergün sabah 1 saat akşam 1 saat kosu bandinda yürüyecek durmak yok yola devam
Aynen kızlar hepinizi tebrik ediyorum bende çok mutluyum görenler kilo vermişsin diyo termal deyim saunada iyice terleyip havuzda yüzüyorum cumartesi kadar burdayım Allah izin verirse pazartesinden itibaren evde hergün sabah 1 saat akşam 1 saat kosu bandinda yürüyecek durmak yok yola devam
Ordada etkisi olur sauna ve yüzmenin eksilme olur diye düşünüyorum. Sabah akşam bir saat çok bence canım 40 +40 yap şimdilik sonra zamanla arttır. Benim bide burda bayram ziyaretlerm misafirlerim olucak. Bi hafta sonra annem gelck bi hafta kalck bende sonra o gdnce görümcem gelecek yoğn geçecek. Yinede elimden geldkçe yürüyşmü egzerszmi yapıcam fırsat buldkça inşlh
Çok iyi kilo almamşsın. Ben o diyeti yapamam şahsenGünaydın kızlar bayramda izmirde ailemin yanındaydım. bugün işbaşı yaptım. sabah tartıldım 88 kiloyum şu hurma diyetine başlıcam önce karıştırarak yemeğe çalıştım yiyemedim bakalım bu defa önce yoğurdu sonra hurmayı yicem inşallah bu defa başarırım.Sizde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?