- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Ooo maşallah kızz giderek uzaklaşıyrsn benden canım:)Bende bugün 86.900 ciktimm 100gr gitmis sadece :)
Ooo maşallah kızz giderek uzaklaşıyrsn benden canım:)
Ellerine sağlık canimBu saat oldu ben daha yeni yaticam
bayram ziyaretlerini bitirdim eve geldim evin tüm halilarini yikadim kapilari camlari sildim perdelerimi yikattim sil süpür bu saat olduu cook yoruldum ama evim misss gibi olduu :)
Ohhh keyfini cikarr bol bol yüz yüzmek cok güzel kilo verdiriyorr
Canim sauna buhar odası yüzme valla hiç durmuyorum sabah kahvalti 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 6 tane zeytin 5 sigara böreği domates salatalik öğle yok aksam yazarim
Bugün erken saatte yine bir baklava yedim
Sonra kahvaltıda iki çatal omlet
Bi ara canım acaip abur cubur bişiler istiyordu 3 hurma yedm durdurdm kendimi. Akşam ne yesem yazarım.
İgsallah canim Allah duysun öğle yemedim akşam 18:30 da etli mantar sote, 2 kaşık etli nohut yahnisi, 1 kaşık bulgur plavi, 1 tabak salataAffiyet olsunnn sen bu gidisle 80 olursunn
Buhardı saunaydı yüzmeydi derken eriyecen kızİgsallah canim Allah duysun öğle yemedim akşam 18:30 da etli mantar sote, 2 kaşık etli nohut yahnisi, 1 kaşık bulgur plavi, 1 tabak salata
Valla sauna buhar harika günde 5 kez giriyorum 12 m havuzda 4 kez gidip geliyorum çok yorucuBuhardı saunaydı yüzmeydi derken eriyecen kız:))
Bu demektirki çok kalori harcıyosun canımValla sauna buhar harika günde 5 kez giriyorum 12 m havuzda 4 kez gidip geliyorum çok yorucu
İgsallah canim zaten her evde sauna olsa inan kimsede yağ dıye bişe kalmaz fit oluruzBu demektirki çok kalori harcıyosun canım
Değilmi:))İgsallah canim zaten her evde sauna olsa inan kimsede yağ dıye bişe kalmaz fit oluruz
Sabah 1 haşlama yumurta 6 zeytin 1 dilim peynir 2 dilim kızarmış etmek domates salatalik
Öğle pirzola kebabı salata
Akşam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?