97 kiloyla tekrar basliyorumm

Bugin kızkardeşlerim gelecekti o iptal oldu eşimle annesinin mezarına gittik ordan köye teyzesine ziyarete gittik sabah bişey yemeye fırsat bulanadım. Öğlen teyzesnde bikaç kaşık pirnç pilavı iki parça et salata hoşaf bikaç bayram şekeri. Akşam bi kase mercimek çorbası içerim.
Bu sabah tartıldm 89.6 çıktım dünden bugüne -600 yani. Ben de takıldm89-90 arası gidp geliyrm

Ooo süperr 600 gr vermissinn bundan sonra verirsin cnm

Ben bugün diyeti bozdumm
öglen dedigim gibi iki dilim ekmek domates peynir ve kahve ictim
veee 2tane magnum yedim vee tavukk yedimm
offff bugün cook yedimm keske yemeseydim ya birtane yetmezmis gibi 2tane birden yedimmm
aksam 30dk yürücemm
yarin gene kilo almis olurum garantii

Selam
bugun yine cok gezdik
istanbul akvaryuma gittik
bakirkoy cumartesi pazarina gittik
bayagi gezdik nerden baksan 20 bini bulmustur yavas gezdigimiz icin 17.000 kaydetmis
otele geldik dinlendik simdi yine cikiyoruz

Hiçç demee bende kaçırdım mercimek çorbasından iki kase içtim ekmeksiz sonra eşim çocuklara kek almştı bende birtane yedm meyve suyu içtim ve bikaç şeker daha
Selam
bugun yine cok gezdik
istanbul akvaryuma gittik
bakirkoy cumartesi pazarina gittik
bayagi gezdik nerden baksan 20 bini bulmustur yavas gezdigimiz icin 17.000 kaydetmis
otele geldik dinlendik simdi yine cikiyoruz
Oh ne güzel ablam kazasız belasız olsun yinede çok kalabalık yerlere karışmayın dikkatli olun neolur Allah korusun hepinizi..

Ohhh affiyet olsun bizee yarin gene kilo almis olcazz desenee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…