İyi çıkmşsın yediklerine rağmen almamşsın canım
Aynen siz yiyinEvettt almamisim yemeseydim daha cok verirdim
Aynen siz yiyinNisaeylemmir cankizzzz bana yarasin ne çok yemem var ne kaçamağım takıldım yine
Yoğurt kurune başlıyorum arkadaşlar araştırdım İbrahim Sarac oglu da destekliyor 1 kase yoğurta 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdacal, 1 çay kaşığı tarçın yemeklerden 1 saat önce aç karnına 3 ögun haftada 2 kez uygulanıyor denemedigimiz yol kalmadı Allah yardımcımiz olsun:)
Canım daha öncede dedim sana sen çok az yiyon vücudun kilitliyo kendini kız. Bi dene bakalım inşlh direnci kırarsın canım:)Aynen siz yiyinNisaeylemmir cankizzzz bana yarasin ne çok yemem var ne kaçamağım takıldım yine
Yoğurt kurune başlıyorum arkadaşlar araştırdım İbrahim Sarac oglu da destekliyor 1 kase yoğurta 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdacal, 1 çay kaşığı tarçın yemeklerden 1 saat önce aç karnına 3 ögun haftada 2 kez uygulanıyor denemedigimiz yol kalmadı Allah yardımcımiz olsun:)
Evet canım bende o keki çitosu yemesem daha fazla verecektm çünkü pro ağırlıklıydı menüm ama işte boğazıma laf geçiremedim:)Evettt almamisim yemeseydim daha cok verirdim
Evet cnm yağ yakıyor 86 la 87 arası can cekistiriyorum :)Sen kac oldun simdii
bu yag flnmi yakiyorr
Yok ay ne az yemesi normal yiyorum hatta arada ekmek dahi yiyorum ramazanda tek ögun düm reflü den dolayı sahurda rahatsız ediyorum yiyemiyorum bak bugün sabah yemedim ama öğle 1 tabak mercimekli bulgur plavi 1 tabak çoban salata 1 kase yoğurt hatta salatayı pide ekmeğiyle yedim akşam da 1 tabak tavuklu dövme plavi ve 1 tabak güveç yicem ki kesin ekmekte yerim guvec acılıCanım daha öncede dedim sana sen çok az yiyon vücudun kilitliyo kendini kız. Bi dene bakalım inşlh direnci kırarsın canım:)
Evet canım bende o keki çitosu yemesem daha fazla verecektm çünkü pro ağırlıklıydı menüm ama işte boğazıma laf geçiremedim:)
Evet cnm yağ yakıyor 86 la 87 arası can cekistiriyorum :)
Yok ay ne az yemesi normal yiyorum hatta arada ekmek dahi yiyorum ramazanda tek ögun düm reflü den dolayı sahurda rahatsız ediyorum yiyemiyorum bak bugün sabah yemedim ama öğle 1 tabak mercimekli bulgur plavi 1 tabak çoban salata 1 kase yoğurt hatta salatayı pide ekmeğiyle yedim akşam da 1 tabak tavuklu dövme plavi ve 1 tabak güveç yicem ki kesin ekmekte yerim guvec acılı
Ehh ben sende fazla akşam yicem:) Aslını sayfasına üye oldum kizlarBugünkü menüm
sabah yok
öglen 1tabak tavuklu bulgur pilavi 1kase yogurt az salata
aksam kahve
2litre su
Bu ne kııızz çok yemişsin anam hergün böle yiyosan zaten takılırsn kızYok ay ne az yemesi normal yiyorum hatta arada ekmek dahi yiyorum ramazanda tek ögun düm reflü den dolayı sahurda rahatsız ediyorum yiyemiyorum bak bugün sabah yemedim ama öğle 1 tabak mercimekli bulgur plavi 1 tabak çoban salata 1 kase yoğurt hatta salatayı pide ekmeğiyle yedim akşam da 1 tabak tavuklu dövme plavi ve 1 tabak güveç yicem ki kesin ekmekte yerim guvec acılı
Ehh ben sende fazla akşam yicem:) Aslını sayfasına üye oldum kizlar
Bu ne kııızz çok yemişsin anam hergün böle yiyosan zaten takılırsn kız
Bugüne özel canimBu ne kııızz çok yemişsin anam hergün böle yiyosan zaten takılırsn kız
Mailini bilmiyom yaz özelde atim cnmKüstümm bana mail attan yok
Mailini ver sanada atim kız:)Küstümm bana mail attan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?