Nisaeylemmir neler yedin kız yazsana:)
Sabah yarım gozleme
Öğle 1 tabak sarımsaklı köfte
Akşam yok
Her ogunde 1 saat önce zencefilli, tarcinli, zerdacal li yogurtun yedim bugünlük bukadar
Sabah az patates haşlama bir yumurta
Öğlen küçük bir kase kısır bir kurupasta yarım kek
Akşam ciğer kebabı ayran salatayla ekmeksz yiyecem. Yürürsem yazarım
Sen ne yedin kızz. Ben lavaşta yedim biraz malesef çok oldu bugünAffiyettt olsunnnn
Evet bozmazsan çook iyi yemişsin. Tartılmadnmı bugünSabah yok
aksam yok
öglen tavuk patates salatasi 1bardak meyvesuyu
2litre su
ins bugün bozmicam artikkk yeterr
Evet bozmazsan çook iyi yemişsin. Tartılmadnmı bugün
Sen ne yedin kızz. Ben lavaşta yedim biraz malesef çok oldu bugün
Öyle yaparım inşlh. Banttayım bi 50 dk yürüsem çok iyi olacakYarin dikkat edersin cnm gene
Kızlar menüm değiştiGünaydın kizlar
Sabah 1 yumurta haşlama
Öğle 3 şiş kuşbaşı ekmeksiz çok az salata
Akşam firinda tavuk
Bugünde pro olsun
Kızlar menüm değişti
Hasladigim yumurta kokuyordu yemedim peynir domates yeşillik 1 dilim ekmek arası sokum
Öğlen tavuk kebabı
Aksam tavuk dolmasi
Günaydın ben şoklardayım +1 kilo çıktım 89.4 aklım durdu nasıl bir günde 1 kilo
Evet canım wcde bi sorun yok. Artık ödemse neyse bilmiyorum. Sağ bacağmın alt kası ağrmasına rağmen yinede yürüdüm ama 1 kilo artı çıktım. Sağ dzmde az lif yırtılması var omu zedelendi ne oldu ona rağmende sporumu yapıyrm yinede boş çıktı. Bugünde bi halszlik var üstmde annemler dbakırdan gelmişti hasta ziyaretine yanlarına gittim geldm evdeyim. Bugün yürüyş yapabileceğmi sanmıyorum akşamki durumuma bakacam.Wc ciktinmii cikmadiysan ondandir yada ödem fln vardir
Allah razı olsun canım .Hayırdır kız akrabamı var ordaİyi akşamlar kizlar yarın öğle kibrisa uçuyorum pazartesi yazarım Nisa geçmiş olsun cnm sanada
Evet canım wcde bi sorun yok. Artık ödemse neyse bilmiyorum. Sağ bacağmın alt kası ağrmasına rağmen yinede yürüdüm ama 1 kilo artı çıktım. Sağ dzmde az lif yırtılması var omu zedelendi ne oldu ona rağmende sporumu yapıyrm yinede boş çıktı. Bugünde bi halszlik var üstmde annemler dbakırdan gelmişti hasta ziyaretine yanlarına gittim geldm evdeyim. Bugün yürüyş yapabileceğmi sanmıyorum akşamki durumuma bakacam.
Canım aslı abla dyoki cankıza de patates ona yaramıyo dikkat etmişim patates yediğinde kilo yapıyo onda dedi. Sana iletiyim dedim
Öyle veya böyle verecez kilolarımızı arada sekteye uğrasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?