97 kiloyla tekrar basliyorumm

Eveeet saat 1.50... 50 dk yürüyş ve 30dk egzersz yaptm duş aldm sonunda yatağımdayım çok yoruldum ve duş almama rağmen halada terlemem devam ediyor bu calori yakımının devam ettiği anlamına geliyor:) artık rahat yatabilirim AllAh rahatlık versin canlarımmm

Günaydın kizlar
Sabah 1 yumurta haşlama
Öğle 3 şiş kuşbaşı ekmeksiz çok az salata
Akşam firinda tavuk
Bugünde pro olsun
Kızlar menüm değişti
Hasladigim yumurta kokuyordu yemedim peynir domates yeşillik 1 dilim ekmek arası sokum
Öğlen tavuk kebabı
Aksam tavuk dolmasi

Wc ciktinmii cikmadiysan ondandir yada ödem fln vardir
Evet canım wcde bi sorun yok. Artık ödemse neyse bilmiyorum. Sağ bacağmın alt kası ağrmasına rağmen yinede yürüdüm ama 1 kilo artı çıktım. Sağ dzmde az lif yırtılması var omu zedelendi ne oldu ona rağmende sporumu yapıyrm yinede boş çıktı. Bugünde bi halszlik var üstmde annemler dbakırdan gelmişti hasta ziyaretine yanlarına gittim geldm evdeyim. Bugün yürüyş yapabileceğmi sanmıyorum akşamki durumuma bakacam.

Canım aslı abla dyoki cankıza de patates ona yaramıyo dikkat etmişim patates yediğinde kilo yapıyo onda dedi. Sana iletiyim dedim
Öyle veya böyle verecez kilolarımızı arada sekteye uğrasada

Menüm
Sabah 1 yumurta az peynir
Öğlen yine kısır bir dilim kek kurupasta(yine misafrlikteydm)
Akşam 4 kaşık bulgur bir parça et salata yogurt bikaçkaşık.
50 dk yüryş 20 dk egzersz. Bulgur ve kısır yarında şişlik ve artı demek bile bile yiyorum.
Bacağmda kötü kas gevşetici krem sürüp yatacam.

Cook selamm söyle cnm
dogru olabilirr evt ama ben bugün gene bozdum yaaaa
yarin gene kilo almis olucam 88 dogru gidiyorumm
cnm dikkat et amaliyat olmustu benim kiz kardesim gecmis olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…