- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Hayırlı cumalar canım. Kilonda çok güzel..Hayirli cumalar kızlar 84 kilo bu sabah tartildim
Regl döneminden dolayıdr o ablamKizlar saka gibi bisey
bu sabah tartildim -100 gr gosteriyor
dur bir saat sonra yine tartiliyim dedim 20 dakika yuruyus yaptim geldim beyimin kahvaltisini hazirladim tekrar tartildim+1 kilo cikti
oysaki dun aksama kadar hic oturmamistim
ve ben moralimi bozarmiyim
asla
cunku adetim kapidan bakip bakip kaciyor
Verirsin canım neden olmasın:). Eksinin kaç olduğu yazsan bide daha iyi olur. Önceki kiloları aklımzda tutamayabiliyoruz çinküGünaydın bende 88.5 ciktim bu sabah ay bayrama kadar iki kilo vermek cok isterdim kiyafetlerim rahat olurdu en azindan
İki hafta once 90 kilo ile başladım yaklaşik 1.5 kilo vermişimVerirsin canım neden olmasın:). Eksinin kaç olduğu yazsan bide daha iyi olur. Önceki kiloları aklımzda tutamayabiliyoruz çinkü
Aynen canim cok sağol seninde harikaHayırlı cumalar canım. Kilonda çok güzel..
Sagol canim Insallah bende öyle olsun istiyorumVildangel ablam seni ayakta alkışliyorum bu kadar aclikla nefs mucadelesi helal olsun sana inş.kas ve su kaybi deildir tüm bunlar yağdan gidiyordur
Bende 88.2 gordum bu sabah bayrama kadar 86 hedefim. Gerekirse haftaya sana katilcamSagol canim Insallah bende öyle olsun istiyorum
halsiz olsamda kendimi hareket etmek icin zorluyorum
veee
bugun
69.900 ü gördüm
Baslangic 77.800
bugunku 69.900
toplamda 7.900 gitmis
kaldi 8 gun
Bana katilmada 36 saatlik aclik var onu yapabilirsinBende 88.2 gordum bu sabah bayrama kadar 86 hedefim. Gerekirse haftaya sana katilcam
Meraba bende iki cam sild biraz yuruyus yaptim ama misafirlige geldim azcik kacirdik sanki :-|Kizlar naber
butun evin camlarini sildim
daha yeni oturdum
acaip ter attim
bakalim yarin tarti ne gosterecek
Yarin fazla yuruyup dengelersin canimMeraba bende iki cam sild biraz yuruyus yaptim ama misafirlige geldim azcik kacirdik sanki :-|
Sen kac oldun cnmİyi geceler cankız gene yok. İnsan bi haber vermezmi ya
Bende iş güç sonra parka gttk mangal çay derkn eve dönş çockları yatrdm anca yaAbldm. Bugn yemeği 9 da kapattım yarın geç açmam lazm.
Tebrkler kızlar güzel vvermişsnz kiloları:)
Ben 85 teym canım. Tebrik edsrim canım napıyonda böyle vrriyorsn kız?Günaydın kizlar sabah tartildim 83 geldim
Hiç bişi yemiyom iştah yok cansikintilarindanBen 85 teym canım. Tebrik edsrim canım napıyonda böyle vrriyorsn kız?
Dun gün boyu 3 küçük dilim kıymalı börek yemişim bol bol su çay iciyom kah vali yok öğle yok ayakta öyle 3 dilim börek akşamda yemiyorumHiç bişi yemiyom iştah yok cansikintilarindan
Tebrik ederim canimGünaydın kizlar sabah tartildim 83 geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?