Amin canimValla ablam sonrası bencede çook zor olacak allah kolaylık versn.
Tebrikler canim cok sevindimGunaydin bu sabah 88.6 gordum tartida cok mutlu oldum
ben seninle yarışamam sanırımTebrikler canim cok sevindim
Bende
baslangic 77.800
bugunku 70.500
dunden bugune 500 gr
Zaten yavas olani makbuldurben seninle yarışamam sanırımyavaş yavaş veriyim istiyorum ben bugün çok halsizim
Yogurt kurunu gece yatmadan diyolar sen erken mi yapiyosun ? Bu arada nasil yapiyorsun. 3 yemek kasigi yogurda baya bi limon sikiyorum az da pul biber atiyorum benEksileriniz güzel maşallah.benimde yarın tartı günü bakalım nekadar vermişim merak içindeym.
Bugün 20 saat açlıktan sonra
Birbuçk lahmacun
Bir dolma
Küçük bir tane tatlı kurabiye
Birde meşhur yoğurt kürümü yedim 19 da. Yeme faslı kapandı:)
Hedefin kaç senin. Senin diyeti haftaya yapsam iyi olcak malum bayram geliyor :-DZaten yavas olani makbuldur
Yavas gitsin tam gitsin geri gelmesin:))
Canım benim yaptğm kür 3 kaşık yoğurda 1er çay kaşığı zencefil zerdeçal tarçın. Yatmadan 3 saat önce yenmesi lazm ve bol su içmek lazm yatana kadar. Bide 3 gün arayla yapılıyor. Senin küründe yaptım göbeği eritiyor gerçekten ama spor şart yaniYogurt kurunu gece yatmadan diyolar sen erken mi yapiyosun ? Bu arada nasil yapiyorsun. 3 yemek kasigi yogurda baya bi limon sikiyorum az da pul biber atiyorum ben
Tabi tabi spor yapiyorum hergun arttirarak mekil cekiyorum ozellikleCanım benim yaptğm kür 3 kaşık yoğurda 1er çay kaşığı zencefil zerdeçal tarçın. Yatmadan 3 saat önce yenmesi lazm ve bol su içmek lazm yatana kadar. Bide 3 gün arayla yapılıyor. Senin küründe yaptım göbeği eritiyor gerçekten ama spor şart yani
Su diyetiyle hedefim 65Hedefin kaç senIn. Senin diyeti haftaya yapsam iyi olcak malum bayram geliyor :-D
Benim hedef 70 senin kilon... Sen fazla diyosun benim icinde şuan ideal olan o hayat....bir yilda bir insan nasil 20 kilo alirmiş bizzat yasadim :|
Bugun yediklerim
Ac karna sirkeli su
Sabah bir haslanmis yumurta iki dilim kepek ekmegi yesilcay 5-6 siyah zeytin peynir
Ogleden sonra cok canim istedi ogrenci dürümü ince cigkofte şalgam
Dondurma
Aksam kucuk kasemde corba bir adet bulgurlu biber dolmasi
Ama ben dayanamazmışım gibi geliyor siz nasil dayaniyorsunuz yaSu diyetiyle hedefim 65
daha 10 gunum var bakalim belki altinada Inerim
Günaydın bende 88.5 ciktim bu sabah ay bayrama kadar iki kilo vermek cok isterdim kiyafetlerim rahat olurdu en azindanGünaydnlar
85.6 çıktım
Geçen haftadan fark -200 grm
Tebrik ederim neler uyguluyosunuzHayirli cumalar kızlar 84 kilo bu sabah tartildim
O donemde zor oluyor, bide insanin cani daha cok tatli birseyler istiyor. Su orucuna devammi?Kizlar saka gibi bisey
bu sabah tartildim -100 gr gosteriyor
dur bir saat sonra yine tartiliyim dedim 20 dakika yuruyus yaptim geldim beyimin kahvaltisini hazirladim tekrar tartildim+1 kilo cikti
oysaki dun aksama kadar hic oturmamistim
ve ben moralimi bozarmiyim
asla
cunku adetim kapidan bakip bakip kaciyor
[QUOTE="O donemde zor oluyor, bide insanin cani daha cok tatli birseyler istiyor. Su orucuna devammi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?