97 kiloyla tekrar basliyorumm

Iyi akşamlar bayanlar yaptiginiz belirli bu diet var mi yardımcı olursanız sevinirim..
Karatayi öneririm canim
Tam uyarsan daha hizli kilo verirsin
yok benim acelem dersen uymaya calisarak yavas verirsin

ben şu an 1 haftalik su orucuna basladim

Buralar iyice sessizlesti.. vildan abla sana uycam dedim ama uyamadim :-( 5 adet ilac aliyorum ve inanilmaz yan etkileri var gecen cuma bayramdan döndüğümde bir onceki hafta ile ayniydim 87.9 bugun 87.4 gorebildim
Yinede bir hafta da iyi geldi bana -500 ..
Ah bir 80 gorebilsem şu tartida işte o zaman daha bi gazlanicam insallah olacak inaniyorum. Diger kizlar sizden hic ses cikmaz oldu biraktiniz mi yoksa

Kızlar slm bende bayramda tatlı çörek ekmek çok kaçırdım kiloda aldim malesef 89.600 den 91.600 e çıktım iki kilo almışım ama başladım tekrardan durmak yok allahın izniyle

Nisaeylemir seni çok tebrik ediyorum canım hic durmadan devam ettin kilolari vermeye seni alkışliyorum tüm kalbimle

Kızlaaaarr ben geldim. İnstgramda hesap açtm orda resmli paylaşm oluyo ne yediğimz falan burayı unutmştm özür dilerim bayramda bende çok yedim 1 buçuk kilo aldm iki günlük ayran detoxu yaptım o kiloyu geri verdim son iki günde bir kilo daha verdim şu an 82.5 im. Mürüvet abla kaç kaçabildiğin kadar yakaladm senii. Cankııızz bu ne kızz toplan kendine gelll hadi bakammm. Işılduru tşkler canısıı isteynce oluyo vallaa hep birlikte istediğimz kiloya ılaşırz inşlhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…