- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Herbalife bizden uzak olsun bizimbeslenme şeklimiz herbalifeden daha sağlıklıdr burdan size iş çıkmaz güle gülee. Kendi adıma tabi:))İlk önce vücut yap oranını öğrenmelisin. Sağlıklı kilo vermelisin ve kontrol altında.. Eğer ani kilo alıp verirsen, vücudunda ömrünce taşıyabileceğin (veya bıçak altına yatıp kendini kestirip diktirmem gerekecek) sarkmaların ve çatlakların olur. "Keşke hiç vermeseydim" dersin..
Dikkatli ol mutlaka, benim önerim herbalife kullanabilirsin. Benim ablam 1 ay içerisinde 8 kilo verdi. Her hafta ölçüldü ve protein ağırlıklı beslendi. Kaslarını besledi, yağlarını gönderdi..
Dikkatli ol.. :)
Tebrikler nisacim
Bende bu tur caymis Ilacmis inanmiyorumElbette özgür iradeniz,
Nasıl isterseniz..
Keyifli ve sağlıklı günler dilerim :)
Yaa, ben kullanıyorum şuanda doğrusu..Bende bu tur caymis Ilacmis inanmiyorum
kizimda bi benzerini yapti malesef sonuc alamadi
Bu sadece reklam kusura bakmada asla inanmam.Herbalife, Türkiye'ye geldiği günden bu yana aktif bir şekilde kullanıyorum doğrusu..
Tabi doktor kontrolü çerçevesinde oldığumuzu gözardı etmeyelim
Ablam zor bi dönmden geçiyosun. Birazını geri alcksn gibime geliyor. İnşallah öyle olmz tabi. Tşkler ablam bu aradaTebrikler nisacim
Ben artidayim malesef
oysaki camide kermes hazirliklari basladi
o kadar yogunumki bazen yorgunluktan aglayacak gibi oluyorum
hic oturmuyorum
ya metabolizmayi hizlandiramadim
yada bayrami atlatiyim bir gun yemek yiyip bir gun ac kalacam
bayram gecsin doktoru bi ararim
:)Bu sadece reklam kusura bakmada asla inanmam.
Çok iyi vermissin bu hafta. Ben adetten sonra ancak verebilmeye basladim
Hosgeldin hrmencik verirsin umarim aldiklarini ve kaldigin yerden devam edersinSelam kizlar yarin ben tekrar basliyorum kiloda aldim hemen geri vermem lazim
Öyle tahmin ediyordum zatenAblam zor bi dönmden geçiyosun. Birazını geri alcksn gibime geliyor. İnşallah öyle olmz tabi. Tşkler ablam bu arada
Masallah canim sende direnci kirdin sonundaÇok iyi vermissin bu hafta. Ben adetten sonra ancak verebilmeye basladim
Gecen hafta 88.3 idim simdi bu sabah 87.9 gordum 400 gr vermisim. Umarim bayramda almam vermeye devam edebilirim
O bence normal bisey sabah aç karna mı tartiliyosun. Gun icinde wcye cikamamak bile siskinlige sebep oluyor. Ben iki gunde bir cikar oldum mesela metobolizmam cok yavasBende 68 kiloyum
yani 800 gram fazlam var
Evet canim ac ve ustumdekileri cikarip tartiliyorumO bence normal bisey sabah aç karna mı tartiliyosun. Gun icinde wcye cikamamak bile siskinlige sebep oluyor. Ben iki gunde bir cikar oldum mesela metobolizmam cok yavas
Şuan ne kadarsin bende cok veremiyorum ama az az gidiyo isteBen bugün basliyamadim
yarin ins dikkat edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?