Ben geldiiimm. Güncel kilom 81.5 tatlılarım.:) duraklamaya giren fıstıklar ayran detoxu yapın vallahi ben yaptım 1.600 grm zaten verdim iki günde. Detox bittikten sonraki haftada 1.5 kilo daha verdim çok işe yarıyor tavsiye ediyorum. 2gün yapılıyor hiçte zorlamıyor.
Sanada helal olsun nisacimBen geldiiimm. Güncel kilom 81.5 tatlılarım.:) duraklamaya giren fıstıklar ayran detoxu yapın vallahi ben yaptım 1.600 grm zaten verdim iki günde. Detox bittikten sonraki haftada 1.5 kilo daha verdim çok işe yarıyor tavsiye ediyorum. 2gün yapılıyor hiçte zorlamıyor.
Hasgeldin cnm nasıl yapılıyo şöyle bakalım şu ayraniBen geldiiimm. Güncel kilom 81.5 tatlılarım.:) duraklamaya giren fıstıklar ayran detoxu yapın vallahi ben yaptım 1.600 grm zaten verdim iki günde. Detox bittikten sonraki haftada 1.5 kilo daha verdim çok işe yarıyor tavsiye ediyorum. 2gün yapılıyor hiçte zorlamıyor.
Regl den canım o kilo degilRegl haftasi diye mi anlamadim 5 gunde 1 kilo almisim tartida :-|
Bence su diyeti yapma artik normal vermeye calis. Su diyetini birakinca hemen geri aliyorsunBende de baya şişlik var
o kadarki 72.900 çıktım
Ne biliyim cok moralim bozuldu cok :-(Regl den canım o kilo degil
Canim bir an evvel basla ve topige daha sık uğra o zaman vermende kolaylaşir kendini koyverme cok cabuk alirsinSlm kizlar ben birtürlü basliyamiyorum coook kilo aldim almayada devam ediyorummm
Canim bir an evvel basla ve topige daha sık uğra o zaman vermende kolaylaşir kendini koyverme cok cabuk alirsin
Hemen sana komşu kadinin söylediklerini hatırlatıyorumCnm 90.00 olmusumm morelim cok bozulduu agladim ya sinirdenn
Hemen baslamam lazim bugün cok dikkat edicemm yoksa 2aya kalmaz 100 olurum
Doktorun dedigi gibi beslenemedim canim çok abarttimBence su diyeti yapma artik normal vermeye calis. Su diyetini birakinca hemen geri aliyorsun
Cankız hiç yakıştıramadm sana bu nee!!kendine gel çabuk toparlan ne kadar zor vermiştn o kiloları hatrlasana. Pes etmek yok hemen başlaCnm 90.00 olmusumm morelim cok bozulduu agladim ya sinirdenn
Hemen baslamam lazim bugün cok dikkat edicemm yoksa 2aya kalmaz 100 olurum
Ya canim evde yesil mercimek yok alternatif ne koyabilirimM Muruvet 4er kaşık bulgur yeşil mercimek ve nohut kaynat. İki günlük olarak ayır.bir litre koyu ayrana karıştır bitane salatalıkla. Tuz yasak baharat serbest.
İlk gün normal ekmeksz kahvaltını yap. Sonra 2saat arayla bu karışmdan bi kase ye.8 de yeme işini bitir. Sık sık yemen bu işin sırrı. Az yiyeym deme yani. İkinci günde aynısı. Acaip işe yarıyor hepiniz deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?